A csivavám 5,3 kg-al már túlsúlyosnak számít?
Figyelt kérdés
Van egy tündéri 9 hónapos kan fajtiszta csivavám.Könyvekben azt olvastam,hogy egy normális csivava testtömege 3-4 kg.ez igaz?mert rajta egyáltalán nem látszik,hogy esetleg túlsúlyos lenne.csak a mérleg ennyit mutat.2009. aug. 15. 17:10
1/33 anonim válasza:
Nem csivava.
Van törzskönyve? Miből gondolod, hogy fajtatiszta?
Valószínüleg egy keverék. A csivava valóban max. 3 kiló lehet és ez eléggé szigorú megkötés. A magasságot nem is veszik figyelembe csak a súlyt.
Szaporítótól vetted?
Tegyél be egy képet és megmondjuk, hogy milyen kutya.
2/33 anonim válasza:
Én nem értek a csivavákhoz, de ennyi idős korban ehhez a fajtához szerintem sok! Biztos fajtatiszta?
3/33 anonim válasza:
A standard szerint a csivava 0.5-3 kg, szóval igen túlsúlyos, vagy nem fajtatiszta. Van törzskoönyve? Ha nincs, akkor valószínű rádsóztak egy csivava fajtajelleget mutató keveréket. Képed van róla?
4/33 A kérdező kommentje:
igen.fajtiszta.tenyésztőtől vettem.képet nemtudmo,hogy hogyan kell betenni.
2009. aug. 15. 17:17
5/33 anonim válasza:
6/33 anonim válasza:
Van törzskönyve??? A szaporító is tenyésztőnek mondja magát. Melyik kennelből van?
www.kepfeltoltes.hu, ide töltsd fel a képet, aztán linkeld be ide.
7/33 anonim válasza:
Van törzskönyve? Vagy vetted valakitől aki azt mondta, hogy ő tenyésztő?
És elhozza házhoz a kutyát?
És a szülőket soha nem láttad?
8/33 anonim válasza:
Egyébként biztos hogy fajtiszta, mert a kutya a faj. Fajta = csivava. Hogy fajtatiszta-e? Nem hiszem.
9/33 anonim válasza:
akárki mondhatja magáról, hogy tenyésztő, a lényeg, hogy erdeti törzskönyve van-e...
Amúgy biztosan fajtiszta, ugyanis kutya, az fajTAtiszta, amire te gondoltál...
10/33 A kérdező kommentje:
2009. aug. 15. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!