Akinek a kutyája keveredett már "harcba" hogy szedte szét őket?
Az enyém nagyon támadó természetű tud lenni, ha más kutya kezdeményez. Ha nem foglalkoznak vele, akkor angyali kutya. Történt többször hogy összeugrottak kutyák. Egyszer pont lóháton voltak, és látom hogy a kutyám megint összetűzésbe került egy közeli háznál lakó kutyával. Keményen marták egymást, mire én egy nagy vödör vizet a képükbe zúdítottam. Erre meglepődtek, és mindkettő elkotródott. Az enyém is elment a másik is. A kutyusom majd csak egész késő jött haza. Utána egy darabig a víztől is félt, már jó előre elment ha a vödröt a kezemben látta. A legutóbbi komolyabb harcnál a kezemben lévő karikás ostort használtam, muszáj volt. A fülük közé csaptam, aminek ugyancsak az lett az eredménye hogy a kezdeményező kutya elment. Lett egy nagy hurka a hátán de abbahagyták.
Nem szeretem bántani az állatokat, de ha muszáj akkor tényleg bármit bevetek. Az én ebem tele van nyomokkal, a bal füle ketté van vágva egy harapás miatt kettéhasadt, és úgy forrt össze hogy az álló füle középen kettőbe ágazik. Farka lecsapva, jobb hátsó lábán két ujj hiányzik. És még mindig él, hála istennek halál soha nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!