Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya ivartalanítás utáni...

Kutya ivartalanítás utáni tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2 napja lett ivartalanítva a kan kutyánk, még aznap éjszakára ráadtuk a gallért, de meg sem akart mozdulni, meg séreődött, csak állt egy helyben és mered a fal felé.

Reggel leakartam vinni egy pisi-kaki sétára, de nem volt hajlandó meg mozdulni a gallérban, nagy nehezen elhúztam a kapuig, de kint is csak állt és vacogott a hidegben. Akkor levettem a gallért és egyből meg is indult. Azóta nem raktam rá vissza , de mind két este együtt aludtunk, hogy felébredjek ha nyalogatná a sebét. Ma reggel láttam h a belső combját már nyalogatja, de francia bulldogom van, nem túl hajlékony kutya, és szerintem csak nagyon nehezen férne hozzá a varrathoz, ami le van amúgy tapasszal ragasztva. Hétfőtől napközben egyedül lesz itthon, rá tegyem a gallért? Vagy van esetleg valami más megoldás is? Gézzel átkötni v ruha? Tapasztalatok????

2012. nov. 18. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Te ragasztottad le tapasszal v a doki ajánlotta?

Én úgy tudom, hogy szellőznie kell a sebnek! Nekünk sem volt leragasztva.

Add rá holnap a gallért, amíg nem leszel otthon és hacsak nem a doki ragasztotta le, akkor vedd le a tapaszt, hogy szellőzzön.

2012. nov. 18. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én egyik kutyám teljesen depis lett a gallértól, de muszáj volt rátenni, mert a pólót, amit ráadtunk leszedte. A másik kutyánk (vizsla) elviselte a pólót, mondjuk sokszor kellett visszatenni, de utána ő nem nyalogatta a varratot.
2012. nov. 18. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:

A doki ragasztotta le, nagyobb barna ragtapasszal. Azt mondta h majd úgyis lefog jönni, de nem feltétlenül kell rá másik tapasz. Csak hát ha nem nyalogatja , akkor nem hiszem hogy csak úgy lejönne a tapasz. De max majd felhívom pár nap múlva, hogy leszedjük e v sem. Köszönöm a válaszokat, én is inkább azon vagyok, hogy amíg egyedül van itthon (úgyis aludni szokott mindig) ráteszem a gallért, biztos ami biztos. Aztán ha már tudok rá figyelni akkor leveszem.

Köszönöm a válaszokat :)

2012. nov. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!