Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle vagy máltai selyemkutya...

Beagle vagy máltai selyemkutya? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg még a tacskó vagy yorki.És ezek mennyibe kerülnek,nem szaporítótól,hanem tenyésztötől!
2009. aug. 15. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Tacskó!!!!

A többi már túltenyésztett, vagy mongyuk esetleg beagle mert az még azért használható is valamire. Csak ne yorkit sztem:)

2009. aug. 15. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha tenyésztőtől veszi, akkor egyik sem "túltenyésztett" (Ez olyan hülye szó, mit is jelent tulajdonképpen? Semmit...)
2009. aug. 15. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Használható a beagle csak nem agilityre. Szerintem ő inkább vadászni szerete, de úgy pattogni, hogy a gazda int. Szerintem válassz valami nagyobb pásztorkutyát. Azok jó családi kutyák, nem szöknek, nem vadásznak, őriznek is, nyugodtak, de lehet velük agilityzni, ha megtetszik akár versenyszerűen is, egészségesebbek, és biztos, fogják szeretni az "ülfekszik"-et. :) Úgyis boxered volt, akkor biztos, van már némi tapasztalatod, és ugyanolyan cukik, mint az ölebek, csak kevesebb a gond velük, és alakásban is ugyanúgy elvannak!
2009. aug. 15. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, már úgy értem, hogy a felsorolt fajtáknál kicsit nagyobb pásztorkutyát.
2009. aug. 15. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Hogyha vmi társasági kutyát szeretnél akkor szerintem a máltai selyemkutyát,de az nem nagyon alkalmas agility-re.Agility célra sztem a felsorolásaid közül a beagle alkalmas.Egyébként a border collie nagyon okos.
2009. aug. 15. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem testileg mindenképp alkalmas a beagle agility-re, csak "lelkileg" nem, mivel elég öntörvényű, tapasztalatom szerint méghobbi szinten is a legtöbbnek meg kell küzdeni vele.
2009. aug. 15. 14:44
 17/18 A kérdező kommentje:

Hm..köszönöm a válaszokat.Most már tényleg nem tudok dönteni :)

Mindenképpen ezek közül szeretnék,most már a beagle és a máltai között gondolkozom.

2009. aug. 15. 15:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem felhívok pár beagle és máltai tenyésztőt esetleg ellátogatok oda és úgy döntök.De várom még a válaszokat. :)
2009. aug. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!