Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kérlek titeket segítsetek,...

Kérlek titeket segítsetek, van egy félvér rotweillerem! Mi lehet a problémåja? Kérlek titeket olvassátok el figyelmesen amit irtam, és aki tud vlmi, hasznos infot, az irjon legyetek szivesek.

Figyelt kérdés
Kérlek titeket segìtsetek,van egy fèlvèr rotweillerem,3,hònapos kislàny ojan jò étkes volt,h mindent meg evett zöldsègtôl kezdve,a rendes kajáig,nade vettem neki,egy keddi napon 2szem giliszta gombot,egyiket egyik nap a màsikat màsnap attam,ahogy az àllatorvos monta.szerdai napon kapta meg a màsikat,gilisztàt kakilt a gomb elôtt is és utànna is a kutyàm,szerda este màr nem evett,csütörtök,se enni se inni,pènteki nap mèg rosszab semmi. Ma szombat,reggel elmentem az àllatorvoshoz kapott inekciòt,pestis ellen,de èn mèrgezèsre gyanakszok.ma este màr ugy atta neki az inekciòt,h azt kèrdezte èl ez mèg? :-( adott neki,v 5 fajta inekciòt megint a kutya rà egy òràra felkelt ès vèreset ròkàzott,de a mai napi tünetek a nyàl csorgott belôlle habzott picit a szàja,csipàs szem,ès hasmenès de,ròkàzott is vèrt ! SEGITSETEK VALAMI TANÀCCSAL.
2012. nov. 17. 21:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Vidd el egy normális állatorvoshoz.
2012. nov. 17. 21:48
 2/29 anonim ***** válasza:
64%
Te nem vagy normális, olvasd már vissza, mit írtál: egy FÉLVÉR kutya, aki PESTIS ellen kapott oltást?! És mi a jó élet az a gilisztagomb? Kitől vetted? Miről beszélsz? Ilyen tünetekkel a kutyádnak már régen komolyabb kezelésre lenne szüksége! A szüleid keressenek egy normális orvost, különben hétfő reggelre nem lesz kutyád.
2012. nov. 17. 22:01
 3/29 anonim ***** válasza:
Vidd el tényleg egy jobb dokihoz.
2012. nov. 17. 22:02
 4/29 anonim ***** válasza:
26%
Te fogyatékos vagy ?
2012. nov. 17. 22:03
 5/29 anonim ***** válasza:
Tényleg vidd el egy normális állatorvoshoz. Én elkövettem azt a hibát, hogy rábíztam a kutyámat egy idióta orvosra, két nap múlva már nem volt kutyám.... Kérlek tanulj az én hibámból!!!
2012. nov. 17. 22:06
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogyatékos, csak határon túli. Viszont a lényeg, hogy vigye másik orvoshoz.
2012. nov. 17. 22:12
 7/29 anonim ***** válasza:
szerintem még kicsi, és nem tud helyesen írni
2012. nov. 17. 22:19
 8/29 anonim ***** válasza:
valami baj volt azzal a tablettával. Nem jót adott az orvos. Ha teheted, minél gyorsabban egy jól felszerelt kórházba, rendelőbe el kell vinned a kutyádat
2012. nov. 17. 22:19
 9/29 anonim ***** válasza:
Vagy túl sok féreg volt benne és mérgezést kapott tőlük. Orvos kell, nagyon.....
2012. nov. 17. 22:20
 10/29 anonim ***** válasza:

Egy nagyobb és komolyabb állat orvoshoz vidd, állat korházba

( ha van ilyen Magyarországon),legyen bent este és nappal is.Nincs hozzá idő hogy leírjam miért: de bármikor meg halhat.

Ha megérkeztél a dokihoz könyörögj neki hogy had legyen bent estére.

2012. nov. 17. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!