Kutyának se szabad a fagyasztott dolgokat vissza fagyasztani, plusz egy kérdés?
Szoktam főzni májat, szívet stb a kutyának.Ma akciósan voltak a fagyasztott csirkemájak, így vettem belőle.Az a bajom hogy én azt kétszerre vagy akár háromszorra adom neki oda.Így fagyasztva nem tudom szét adagolni, de nem tudom hogy ha kiolvasztom az egészet, akkor azt vissza fagyaszthatom-e?
Másik hogy mennyire tanítható egy olyan 5 éves kutya, akivel soha nem volt foglalkozva.Apámé volt, ő nem törődött a kutyával, tipikusan az az ember akinek ha kutyája van az csak enni kap és kész.Most hozzám került, és igazából csak az alap parancsokra szeretném megtanítani: ül, helyedre, igazodj.Arra hogy ne ugráljon, mert elég nagytestű, és simán felborít.Illetve szeretném sétáltatni, de SOHA nem volt még pórázon, és soha nem volt utcán.
Van esély tanítani?Hogy kezdjek neki?Kutya sulira nincs pénzem.
Na a májat illetően még mindig tanácstalan vagyok, látom minden vélemény más.Ha azt csinálom hogy megfőzöm, és úgy adagolom és fagyasztom az jó?
Amúgy enni teljesen vegyesen kap, szóval a reggeli az a mi maradékunk, tészta (az a csavart az eledelestől), száraz chappy és valamilyen csirke, pulyka aprólék vagy máj, szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!