Hogyan beszéljem rá a szüleimet az ivartalanításra?
Azért kiváncsi lennék ki tartotta annyira rossznak a válaszomat-véleményemet, hogy lepontozott. Imádom az ilyen gyáva embereket, akik csak lepontoznak de nem szólnak.
..........
én pont ezért nem tudnék tipikus kis faluban lakni. Nem bírnám elviselni ezt. Valószínűleg én is elásnám azt aki ilyet tesz. Persze tudom az ember a felsőbbrendű faj.
2 Hektárt valóban nem olcsó bekeríteni, de mi lenne, ha a ház közelében csinálnátok neki egy kennelt? Nem kell beton alap, semmi, csak vesztek áruházban 50m tyúkhálót, és felállítjátok pár facölöppel (persze, ha csak nem ás).
Így biztonságban lenne, és mivel még iskolás vagy, gondolom lenne minden nap időd elvinni sétálni 1-2 órát.
Persze, jobb lenne a 2 hektár, de így nem fedezi be a környék összes szukáját, és nem fog rosszindulatú ember kezébe kerülni...
Illetve még egy dolog eszembe jutott. Ha van a vonzáskörzetetekben menhely (hol laktok?), hívd fel. Mondd el kerekperec, hogy 15 éves vagy, ez és ez a baj, anyagi segítséget kérsz az ivartalanításhoz. Ha többé-kevésbé jó anyagi helyzetű menhely van a környéketeken, és nem a saját belső szaporulatukkal vannak elfoglalva, tuti segíteni fognak!
Tetszik a felelős gondolkodásmódod 15 éves létedre, remélem sikerül valamilyen módon meggyőzni a szüleidet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!