Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan beszéljem le a tesómat...

Hogyan beszéljem le a tesómat arról h hülye nevet adjon a kutyának?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
zsarold meg valamivel! ha meg beköp akkor meg inkább beszéld meg vele! az ő kutyája, vagy a családé? mert ha az övé akkor találj ki egy frappáns nevet ésgyőzd meg.
2011. máj. 17. 13:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Közös kutya, és az a név amit adni akar, se nekem se apumnak nem tetszik,valójában mindenki máshogy akarja elnevezni, anyukám meg nem szól bele,úgy van vele h döntsük el mi...
2011. máj. 17. 13:36
 3/12 anonim válasza:
csináljátok azt, mint mi. nálunk is ez volt. mi szavaztunk, és ha azt mondja mindenki hogy "mindegy" vagy mindenki egész mást akar, akkor írjátok fel a neveket papírra és húzzátok ki a kalapból. a mi kutyánkat az mentette meg, hogy nem azt a nevet húztuk ki amit én akartam, és mostmár tudom, hogy az tényleg rossz ötlet volt...... :)
2011. máj. 17. 13:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Milyen fajta kutya, és milyen nevet akar neki adni?
2011. máj. 17. 13:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Az én tesóm is Hópihének akarta nevezni a kutyát, mert fehér, mikor meghallottam, azt hittem falramászok. Nem adtam azt neki és kész. Szuzi lett:)
2011. máj. 17. 13:48
 6/12 A kérdező kommentje:
tacskó keverék és Szivar nevet akarja neki adni, hát majdnem falra másztam...
2011. máj. 17. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
hátha közös kutya nem lehet az a neve ami neked se meg apukádnak se tetszik! egyébként az tényleg igaz ha a kalapba raktok több nevet saját ötletként , az lesz amit először húztok.vagy fölírtok sok nevet egy táblára és strigulát húztokmennyi szavazatot kapott és saját ötletre nem ér szavazni
2011. máj. 17. 13:57
 8/12 anonim válasza:
A mi kutyánk is fehér és hópihe a neve de csak úgy hívjuk "pihe" és mindenki imádja :) :)
2011. máj. 17. 13:59
 9/12 anonim válasza:
Én először a Ribizli nevet akartam a kutyánknak... milyen mókás is lett volna, ahogy kurjongatok, hogy Ribiiiiiiii... Ribi gyere vissza :))))))))))) Aztán végül lemondtam erről az ötletről, és lett Lujzi. :) Pedig tényleg egy kis Ribi lett, de azért imááááádom :)))))))
2011. máj. 17. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát az ilyen Hófehérke meg Hópihe elég sablonnevek. Viszont a Szivar nekem tetszik. Még formára is hasonló lehet, és jobb, mint az ilyen, Cuki, Pötyi meg a társai. Te milyen nevet akarsz neki adni?

A Szivar nem hülye név, hanem ötletes. (bocs, hogy nem értek veled egyet, hanem a tesőddal)

2011. máj. 17. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!