Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most mit tegyek hogy kiderüljö...

Most mit tegyek hogy kiderüljön mivel mérgezték meg?

Figyelt kérdés
Volt egy 1,5-éves yorkink,de valamivel megmérgezte a szomszédban lakó anyósom.Biztos vagyok benne hogy ő volt,fel jelentettem de azt mondták ez kevés,kell valami bizonyíték hogy ő tette.Mivel mérgezhette meg a kiskutyát?Mit keressek nála?Muszály megtalálnom,szeretném hogy megbűnhödjön ezért.A kislányom is 15-éves sír a kutyus után,és nem hiszi el hogy a mama tette.Én tudom mert mindíg útálta a kutyust.
2012. nov. 16. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Mi történt vele? Honnan tudod biztosra, hogy megmérgezték?
2012. nov. 16. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Hiába találod meg...

Ha rágcsálóméreggel tette, nem tudod bebizonyítani, hogy nem rágcsálóknak vette... :S

Nem lehetett rajta látni időben a tüneteket? :(

2012. nov. 16. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem tehetsz semmit. Nem tudod teljesen bizonyítani, hogy ő volt.
2012. nov. 16. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tehetsz semmit. :S
2012. nov. 16. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, h ha még szakállatorvosi véleményt is csináltatsz (boncolás és labor) akkor se tudod rábizonyítani, hisz a hatvanhatodik ember is kitehetett mérget. Amíg ő maga nem vallja be (márpedig nem fogja), akkor veszett fejsze nyele.
2012. nov. 16. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Rá nem tudod bizonyítani. Viszont én a helyedben mindenben keresztbe tennék neki. Úgy megsz.opatnám, ahogy csak tudnám, hogy sírva vallja be, ő volt...Persze úgy, hogy neked bajod ne legyen belőle.
2012. nov. 16. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
Ha ez valóban igaz, mármint hogy mérgezés és hogy az anyós művelte tényleg járj utána, mert te leszel a következő!!!
2012. nov. 16. 11:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Az elsőnek csak gondolom hogy megmérgezte,mivel kiengedtem a kutyust,és elmentem a boltba mikor visszaértem semmi baja nem volt még,de pár órára rá már nem élt.Mi nálunk pedig nincs itthon semmi méreg.
2012. nov. 16. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

És mik voltak a tünetei?

Amúgy nem nagyon van méreg, ami pár óra alatt képes ölni...Ha nagy dózist kapott, annak meg látványos tüntei vannak (remegés, kontroll elvesztése a test fölött, hányás, hasmenés, nyáladzás, vérzés, kismillió dolog, méregtől függően).

2012. nov. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!