Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit lehet tenni? Meg mérgezték...

Mit lehet tenni? Meg mérgezték a cicámat, ez már a 2. cica.

Figyelt kérdés
Valszeg nem patkányméreg, mert az belsővérzést okoz, inkább vmi rovarírtó, v permetszer, mert az idegeire hat, hányt, nem tud már felállni, meg görcsöl, nagyon rossz nézni. Van-e remény, lehet-e rajta segíteni? Ez ma történt, v tegnap este,mert reggel kezdett hányni. Aki már meg tudta menteni a cicáját vhogy az írjon legyen szíves!
2009. jan. 17. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal állatorvoshoz vinném!!!! Van ellenszérum bizonyos mérgezésekre, ha lehet segíteni csak ő tud injekcióval. Otthon házilag ez nem fog menni. Talán Kálium injekció, de nem akarok hülyeséget mondani. Ha fontos neked a cicád, azonnal vidd az ügyeletes orvoshoz.
2009. jan. 17. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Jaj, istenem, azonnal orvos, és sajnos még így sem biztos, hogy meg lehet menteni. De én képtelen lennék akár egy percig is nézni, hogy szenved. Akinek még soha nem volt mérgezése, az el sem tudja képzelni, milyen kínokkal jár.... Én már a gondolatától is rosszul leszek.

Légyszi, írj majd, hogy mi lett a cicával!

2009. jan. 18. 11:04
 3/8 anonim válasza:
Szerintem is azonnal orvoshoz kell vinni!!! Ne próbálkozz semmi házi módszerrel, ha nem vagy állatorvos! Vidd el azonnal orvoshoz és ö majd segit! Szoritok, hogy rendbejöjjön!
2009. jan. 18. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát pajtásom velem is ez történt,csak 6 macskával...

Ha gőledezik,nem eszik,habzik az szája ű,el kell vinni orvoshoz.Nekem egyiknél sem tudtak segíteni...Még ha időbwn visszük,akkor se!...=(

2009. jan. 18. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Látta már az orvos??
2009. jan. 18. 15:04
 6/8 anonim ***** válasza:
mutasd meg orvosnak, de sajnos nem biztos, hogy tud segíteni. Majd írd meg a fejleményeket!
2009. jan. 18. 16:11
 7/8 anonim válasza:

szerinndtem mindenképp temesd el

ez így szokás

2009. jan. 18. 16:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Eddig nem tudtam írni, a valós e-mail igazolás miatt. Szegény cicám nem maradt meg,pedig orvoshoz vittük,csak már megjelentek a halálos izomrángások, borzalmas, még látni is mit szenved. Viszont a másik cicámat, még a tünetek megjelenése előtt elvittük dokihoz, ő megmenekült:), sokat izgultunk. 3 fajta méreg ellen is kapott ellenanyagot,másnap reggelig kellett várni mi lesz vele. Már nem volt kedve,nem is evett, meg előző este száját nyalogatva jött be, Na mondom ő is vmit beevett.De a doki szerencsére eltalálta az ellenanyagot,mert millió fajta méreg lehetett. Ja és 2 óra múlva már újra a régi lett, de még féltünk mi lesz.Mamámhoz vittük azonnal, hogy megmenekült. Nincs értelme itt tartani.Mert csak halálra ítélnénk. Ő szépen kezd már beilleszkedni. Sok ott a cica, egészségesek:).Ott jó élete lesz úgy néz ki. Csak nagyon sajnáljuk, hogy nem lehet velünk, és el fog felejteni minket:(. Hát ennyi! Köszi, hogy írtatok.
2009. jan. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!