Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát válasszam a 3...

Melyik kutyát válasszam a 3 közül?

Figyelt kérdés

németjuhász keverék

törpe spicc

beagle keverék

2012. nov. 15. 21:55
1 2
 11/17 anonim válasza:
52%
éna német juhászt választanám,jobb házörző és ha beakarsz neki tanítani valamit előbb megtanulja,mert eleve olyan fajta
2012. nov. 21. 19:28
 12/17 A kérdező kommentje:
kép vagy hirdetés link 2-3 kutyárol beillesztem ide
2012. nov. 21. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a törpe spicc tetszik a legjobban! És ha bent is lesz, akkor pláne, mert ő a legkisebb. L23
2013. aug. 20. 13:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez a többi válaszolónak szól:

Nem tudom hogy lehet eldönteni ennyi kevés infó alapján, hogy a kérdező melyiket válassza! Nem láttuk a kutyákat, nem tudjuk milyen a viselkedésük, honnan valóak, milyen a kérdező satöbbi.

Nincs a közeledben olyan ismerős aki úgymond ért a kutyákhoz? Látatlanban senki nem fogja tud olyan jó választ adni, amilyet személyesen el lehet dönteni. Már pedig a kutyának és a gazdának is szörnyű egy választás.

Nem olvastam még végig az összes kommentet de képeket, leírásokat küldj légyszi mind a 3 kiszemeltről!

2014. febr. 14. 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Én nem ajánlom a keverékeket sokszor butábbak persze vannak kivételek ! Több mozgás is kell nekik de ellenállóbbak !
2014. febr. 14. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért kellene nekik több mozgás, és miért lenne a legtöbb butább? :O

Fogalmam sincs, hogy ezt miből állapítottad meg, de téves!

Volt fajtatiszta snacim, most is van egy, meg van egy keverék snacim is. Kicsit mozgékonyabb a keverék DE csak azért, mert ő még 1 éves, a fajta tiszta pedig 4. Amikor a fajta tiszta 1 volt, ugyan ilyen aktív volt.

Ha lehet így fogalmazni, egyformán okosak a kutyáim!

Más keverék és fajta tiszta kutyákat is nagyon jól ismertem, kb ugyan ezt tudom elmondani azokról is.

2014. febr. 14. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Német juhászkutya keverék.:)
2014. febr. 15. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!