Melyik kutyát válasszam? Közvélemény kutatás?
Figyelt kérdés
Természetesen nem vagyok annyira döntésképtelen, hogy egyedül ne tudjam eldönteni milyen kutyát szeretnék. Csak egyszerűen érdekel, hogy a többségnek melyik fajta tetszik az én kedvenceim közül.
Magyar vizsla
Német vizsla
Cane Corso
Staffordshire terrier
2012. nov. 3. 22:57
6/16 anonim válasza:
cane corso,bár vizslával összehasonlítani elég furcsa..:)
8/16 anonim válasza:
Tök más karakterű kutyák, mármint a vizslákat össze se lehet hasonlítani egy staffal és egy corsoval. Mire kell a kutya? Sportos vagy inkább, vagy "punnyadós"? Szeretsz túrázni? Stb. Nem az a lényeg h kinek mi tetszik (tudom, nem ez alapján döntesz - legalábbis remélem, h tényleg nem), hanem h a te életstílusodnak melyik felel meg.
9/16 A kérdező kommentje:
Tapasztalt kutyás vagyok, és ezek közül az összes fajtát tudom, hogy kell nevelni. Itt, ebben a kérdésben arra vagyok kíváncsi, hogy a kérdésem elolvasói közt melyik a népszerűbb fajta ezek közül. (nem nevelési tanácsot kértem, mivel kutyaiskolában dolgozom, és van is kutyám, nem is egy.) Szóval még jöhetnek a válaszok :)
2012. nov. 4. 08:33
10/16 A kérdező kommentje:
Itt most ENNÉL A KÉRDÉSNÉL CSAK a kinézet, küllem, szépség számít.
2012. nov. 4. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!