Melyik kutyát válasszam? Német juhász, belga juhász, óriás snaci, airedale terrier, flandriai pásztor, boxer, briard, beuceron?
Sziasztok!
Nem első kutya lenne,még suliba járok 15 éves vagyok.
Lenne időm a kutyára tanítási időben kevesebb,de lenne rá időm akkor is.
airedale terrier
beuceron
briard
buvier des Flandres(Flandriai pásztor)
óriás snaci
boxer
groenendael,tervueren
német juhász
Mindenképpen szukát vagy egy kevésbé domináns kant szeretnék venni,ti melyik fajtát javasolnátok és miért?
Melyik kutyának mennyi mozgás kell naponta?
Azt válaszd, amelyik neked a legjobban megfelel. Ebben mi nem tudunk dönteni, mindenkinek másik fajta, másik egyed felel meg.
Annyit azért elmondhatok, hogy mindegyik sok vagy rengeteg foglalkozást (mozgást, tanítást, feladatokat) igényel, suli mellé egyiket sem vállalnám be.
persze suliba elvinném minden héten
2. ez egy marhaság,tenyésztő azt mondta,hogy ő napi 40 perc alatt kitudja fárasztani a kutyáit,mellette heti suli meg túrák neki,nekem is így lenne.
Ezek közül talán az Óriás schnauzer. De nagyon oda kell figyelni a nevelésére.
40 perc? Kétlem. Ennyi még egy ölebnek is kevés...
Nekem más volt ilyen kutyám napi 2 óra mozgás.
(az a tenyésztő se sokat érthet hozzá....)
1 óra 40 perc
1 óra intenzív mozgás,20 perc tanítás,20 perc játék
bocsi,a 40 percet azt nem tenyésztő mondta,összekevertem a dolgokat,megnéztem üzit a tenyésztő 1:40-et mondott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!