Yorkshire terriernek macskahám?
5 hónapos yorkimnak jó-e a macskahám? Amit a boltban próbáltunk kutyahámok közül, mind túl nagy és vastag volt a kis testéhez. Ilyesmi:
Azért mert olyan pici a feje meg a nyaka, hogy simán ki tud bújni a legkisebb nyakörvből is. Szerintem az nem igazán biztonságos. Ezért inkább a hámot választottam. Kinek a pap kinek a papné, ahogy tartja a mondás. Szerintem feltettem egy egyszerű kérdést, nem arra voltam kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye magáról a hámról. Nem kértem, hogy boncolgassák azt, hogy tud-e rendesen sétálni stb... Bár igazuk van, sok yorkshire terrier kutyával rendelkező ember nem neveli, tanítja a kutyáját, de én nem ezek közé tartozom.
Köszönöm azoknak akik segítettek a kérdés megválaszolásában! :)
Már kipróbáltam és nem önkioldós :) Köszi, hogy figyelmeztettél! A cica nyakörv lehet azért önkioldós, mert pl a mi cicánk ki járkál a házból és a környező kertekben kóborol és ha lenne ilyen nyakörve és valahova véletlen beakadna akkor is ki tudna szabadulni. A kutya nyakörv azért nem ilyen mert a kutyák nem mennek olyan lehetetlen helyekre mint a macskák...
Ezt tudom elképzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!