Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyára a zene milyen hatással...

Kutyára a zene milyen hatással van?

Figyelt kérdés
Van most egy 8 hetes kutyusom és egésznap zenét (indierock) hallgatok, és kiváncsi vagyok h ez rá van e hatással? Meg egyáltalán a kutyákra érzelmileg hat e a zene?
2009. aug. 14. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát idefigyelj ha bőmből a zene maxon és hangos akkor csak sajnálni tudom a kutyust,de ha nagyon hallkan hallgatod akkor nincs semmi.A kutyának 100-or jobb a hallása mint neked,gondolj bele,hogy ami már neked hangos annál ő már lassan a megsükedelés szélén áll és ami neked hallk az neki hangos.
2009. aug. 14. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem bömböltetem de ha ugy van kedvem akkor feljebb tekerem, de az én szobám elég kicsi, szóval ha zavarná nem menne ki?? aludni is tud meg minden
2009. aug. 14. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt egy okos kis uszkárom. Ő úgy hallgatta a zenét, hogy kicsi pofiját jobbra-balra forgatta, gondolom a fülével is ezt tette volna, ha nem lett volna kkora füle, aminél a fül mozgása nem észlelhető. Ő kifejezetten szerette a zenét. Mindenevő volt...
2009. aug. 14. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem is uszim van!:D
2009. aug. 14. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!