Mit tegyek most? Küldjem el a fenébe?
Tegnapelőtt vittem fel az orvoshoz a kutyámat, hogy bechipeltessem.Egy huszonéves srác odajött hozzám a buszon, és megkérdezte, hogy fajtatiszta-e a kutyám.Mondtam neki, hogy igen, törzskönyvezve is van, és teljesen le lett nyűgözve, hogy ráadásul szuka is (nincs ivartalanítva).Kérdezte, hol lakunk, mert akkor játszhatnának együtt a kutyáink, neki is van egy kan és egy szuka amstaffja.Mondom jó, akkor majd összefutunk.
Erre tegnap délután idejött a ház elé a két kutyával, akik megszaglászták az enyémet, minden szép és jó volt, jól kijöttek.
Aztán mondja a srác, hogy nem szeretném-e pároztatni az enyémet az ő kanjával.Mert ha igen, akkor összehozhatnának egy almot a kanjával, és amíg a szukám vemhes, addig náluk lenne, és a kölyköket is ő adná el.Én csak bámultam rá, hogy WTF?!5-6 hónapig adjam oda a kutyámat egy idegennek?!Köpni-nyelni nem tudtam (megjegyzem, az ő kutyáit nem tudom, ki törzskönyvezte, szinte sütött róluk a könyökdiszplázia...).Annyit válaszoltam, hogy majd meggondolom, megadta a számát, aztán ment haza.Azóta hívogat, de nem veszem fel. :/
Küldjem el az anyjába, vagy mit csináljak?Én a szukám tenyésztőjének egyik kék kanjával szeretném majd fedeztetni a kutyámat, mert benne megbízom, de ez is még csak elméleti síkon létező dolog.
Csivibaba:
Épp az előbb írtam, hogy nem megadtam neki a címemet, hanem körbekérdezett a telepen, és elmondák neki. :)
A pároztatás gondolata pedig nagyon halovány, hiszen még cak 2 éves a kutyám - a tenyésztőjében megbízom, ő ért is hozzá.
Épp most hívott.Felvettem, és elküldtem a francba, mondván, hogy nem szeretnék szaporítani.Erre kiabált, hogy az ő kanjának próbaszuka kell, és gondoljam meg, mert nagyon jó kutyák lehetnek ebből, és csomó pénz lesz belőle.Régóta keres szukákat, és az enyém nagyon tetszik neki, és vigyázna is rá.Na erre lecsaptam a telefont.
Félek, hogy képesek lennének ellopni a kutyámat. o.O Panelban lakunk, de bármi megtörténhet. :/
Idióta.
Ha panelban laktok, akkor már kisebb az esély, hogy ellopja... Viszont szerintem minden ,,kapcsolatot,, szakíts meg vele. Ha az utcán meglátod, kerüld el. Csak magabiztosan :-)
Vigyázz a kutyára!
egyértek akumival mindenképp hazudj neki hogy jövőhéten viszed ivartalaníttatni,mivel sajnos ezek képesek a pénz érdekében lopni!! Tudod milyen világot élünk!
Semmiképp ne sétáljatok póráz nélkül míg le nem kopik rólatok,és nagyon vigyázz a kutyádra!
Hát jóltetted, hogy elzavartad a pi....ba! Az ilyen idiótan miért ad az élet egy kutyát?!?
Nem tudom a te staffid milyen de nem olyan könnyű őket csak úgy elrabolni... Nekem eddig két kutyámat próbálták elvinni bolt elöl amíg bent voltam. Az egyik /keverék/ szemtanuk elmondása szerint három méter után megharapta az "elrablóját" majd haza ment a lakásunk elé es megvárta, hogy haza érjek. A másikat /már a jelenlegi szuka staffim/ szintén bolt elöl akarták megfújni, ráadásul ugy,hogy még láttam is. Mire kiértem már hevesen morgott, kirántotta magát a srác kezéből és elkezdte kergetni. A csávó persze csak megsajnálta és ezért akarta elengedni....
De a lényeg, hogy szerintem nem olyan egyszerű ellopni őket, pedig nekem is mindegyik kutyám barátkozó tipus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!