Mit tegyek most? Küldjem el a fenébe?
Tegnapelőtt vittem fel az orvoshoz a kutyámat, hogy bechipeltessem.Egy huszonéves srác odajött hozzám a buszon, és megkérdezte, hogy fajtatiszta-e a kutyám.Mondtam neki, hogy igen, törzskönyvezve is van, és teljesen le lett nyűgözve, hogy ráadásul szuka is (nincs ivartalanítva).Kérdezte, hol lakunk, mert akkor játszhatnának együtt a kutyáink, neki is van egy kan és egy szuka amstaffja.Mondom jó, akkor majd összefutunk.
Erre tegnap délután idejött a ház elé a két kutyával, akik megszaglászták az enyémet, minden szép és jó volt, jól kijöttek.
Aztán mondja a srác, hogy nem szeretném-e pároztatni az enyémet az ő kanjával.Mert ha igen, akkor összehozhatnának egy almot a kanjával, és amíg a szukám vemhes, addig náluk lenne, és a kölyköket is ő adná el.Én csak bámultam rá, hogy WTF?!5-6 hónapig adjam oda a kutyámat egy idegennek?!Köpni-nyelni nem tudtam (megjegyzem, az ő kutyáit nem tudom, ki törzskönyvezte, szinte sütött róluk a könyökdiszplázia...).Annyit válaszoltam, hogy majd meggondolom, megadta a számát, aztán ment haza.Azóta hívogat, de nem veszem fel. :/
Küldjem el az anyjába, vagy mit csináljak?Én a szukám tenyésztőjének egyik kék kanjával szeretném majd fedeztetni a kutyámat, mert benne megbízom, de ez is még csak elméleti síkon létező dolog.
Simán mondd meg neki, hogy nem akarod a kanjával fedeztetni a szukád
a, mert nem vagy szaporító,
b, mert a kutyáinak nincsenek szűrései,
c, kutyád nem próbababa,
d, csak.
Válassza ki a számára tetsző választ és hagyjon Téged békén.
Tudom, hogy már késő bánat, de egy idegennek mi a rákért adod meg a telószámod, meg a címed?
Amúgy én simán elküldeném a fenébe, nem szép szóval, hogy hagyjon már békén, ha akarom, akkor majd keresem, és lezárva.
Hülyeséget csináltál, mikor megadtad neki a címed. Én a helyedben vigyáznék a kutyára, nehogy hirtelen ,,eltűnjön,,.
Azt pedig gondold végig, hogy valóban fedeztetni akarod-e a kutyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!