Hogyan küldjem ki az ablakból?
Figyelt kérdés
Pá percel ezelött beszállt egy pillangó az ablakomon és ugye tetőtéri ablak.Van rajta redőny és per pill ráhúztam hogy ne hogy bejöjjön a szobámba.Hogy bírnám kihajtani innen hogy ha nem a akarok hozzáérni de azt akarom hogy kimenjen? SOS XD2011. márc. 30. 15:32
1/3 anonim válasza:
Istenem, ennyire ne unatkozz hogy ilyen nagyon "fontos" kérdést kiírsz.
2/3 anonim válasza:
Te meg ennyire ne unatkozz, kedves utolsó, hogy ilyen értelmetlen válaszokat írsz...
A kérdésre: Én általában befőttesüveggel, vagy pohárral próbálom megfogni őket (de pl.minden más bogárt is, amit nem akarok megfogni). Ráteszem a poharat felülről, majd alul próbálok óvatosan (hogy nehogy becsípjem vele az állat lábát)a nyílásra csúsztatni valami keményebb papírt, így el tudom emelni az ablaktól, faltól. Ezután elengedem a kertben, vagy az ablakon.
3/3 anonim válasza:
Könyörgöm nehogy már tudja kizavarni azt a szerencsétlen lepkét! Ilyenért tanácsot adni, omájgád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!