Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nyávog állandóan a...

Miért nyávog állandóan a macskám az ablakból kifelé? Mit tudok vele tenni?

Figyelt kérdés
A cicám most 8 hónapos, kislány és még nincs ivarttalanítva. Sajnos nagyon féünk kiengedni, mert a valószínűleg az előző cicánkat is megmérgezték. Ilynekor mit tehetek? Nagyon rossz így látni... :(
2009. márc. 26. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát mert szeretne kimenni, nekem 4 cicám van abbol 3 kinti, 1 benti, a benti perzsa kifele nyávog, menne ki a kertbe! A kintiek meg " befele " nyávognak állandóan jönnének be! Na ez van, kinti befele, benti kifele akar menni :)
2009. márc. 26. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és hozzáteszem elözö vagyok, engedd ki legyél vele elöször te is kint , mindig kicsivel több idöt tölts vele kint, jol fogja érezni magát, majd bent jot fog aludni, néha fél ora is csodákra képes!
2009. márc. 26. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
De ha egyszer kikerül, akkor sajnos állandóan átszökik a szomszádba, aki viszont kergeti ... :(
2009. márc. 26. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj vele ki, és vigyázz rá, hogy ne menjen a szomszédba, ha meg kergeti az a köcsög szomszéd szolj már neki valamit, addig legyen kint veled mig vigyázol rá ! Tudom nem könnyü ezt mondani többszörös cica tarto vagyok, de kicsit levegöznie is kell a bentieknek, én is kiviszem a perzsámat, légy résen ne engedd át !!
2009. márc. 26. 21:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszodat!
2009. márc. 26. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem, ha nem foglalkoznál vele ennyit, fel se tűnne, hogy nyaukol.

Ilyenkor szokták amúgyis jól faképnél hagyni a régi gazdit és egy újat keresni, akinél újra ők kerülnek a középpontba.

2009. márc. 26. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Első körben S.O.S-ben ivartalanítani kellene. 8 hónaposan már simán tüzelhet.
2009. márc. 26. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 és fél hónaposan volt bejelentve ivartalanításra, erre egy héttel előtte tüzelni kezdett!! Feltétlenül ivartalanítsd, mielőtt kiengeded. Amúgy az enyém nem volt kint soha, és nem is akar kimenni. Ő is nézeget az ablakból, de ki nem menne.
2009. márc. 27. 10:36
 9/9 anonim ***** válasza:
ha kandur a macskád akkor azzért mert pázási idő van és menne úgy mond "csajozni." :DxD
2009. márc. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!