Van olyan ember az ismerőseitek között, akitől, ha tehetnéd, elvennéd a kutyáját? Ha van, miért vennéd el?
Igen, a saját anyámtól elvenném - ha tehetném - de már nem is állunk szóba egymással.....
Egyébként kedves kérdés felvető te mit tettél a láncon vegetáló kutya érdekében?
Mégegyszer mondom, nem állunk szóba egymással a távolság is meglehetősen nagy - szerencsére?
Igen több éven keresztül, hordtunk neki kutyakaját, megbeszéltem a húgommal - aki akkor még otthon lakott és mivel a kutya az övé volt - hogy adok anyunak pénzt ivartalanításra és utólag utánanéztem, fölhívtam, hogy pontosan hol és mikor, melyik orvoshoz kell vinnie. Nem tette, a kutya lefialt,fele elpusztult, 2 megmaradt, majd az egyik elkóricált, a másik a jelenlegi 2x fialt,tavaly a legnagyobb feburári minuszokban, disznóolban, a 7 kölyökből 6 megfagyott, az egyik 2 hónaposan elpusztult.
Mivel nem jártunk hozzájuk, csak 2 havonta, és telefonon hetente beszéltünk, mindig kérdeztem anyám a kutyáról nem mondott semmit, illetve annyit, hogy megvan.
Amikor elmentünk és persze megláttam a kutyákat minden kiderült. Cirkusz, fenyegetés, ordibálás: én többre tartom az állatot nála! Anyám azóta folyon bezárja ( 2-3 hétre!) tüzeléskor a kutyát a kamrába. Már 2 hónapja nem beszéltünk, ezt is mástól hallottam. Könyörgtem neki, hogy altassa el mert ez így nem élet és neki is könnyebb lenne. Igen ezt mondtam neki és vállalom a véleményem ebben az esetben!!! Azt mondta, hogy fizessem ki, megtettem. A kutya azóta is ott él/vagyis inkább vegetál:(
Följelenteni nem fogom, de egyszerűen primitív és élhetetlen emberekkel nem tudsz zöld ágra vergődni!
Nem olyan nagy dolog ha egy ember egy állatot töbre tart egy embernél. Az emberek alattomosak számítók. A kutyáknál ilyen nincs.
És nagyon sok embertől elvenném a kutyáját. Attól aki divatcikknek használja legyen az folyamatosan táskás yorki vagy szögesnyakörves láncos amstaff(persze csak akkor ha a kutya érdekeit nem nézi és nem foglalkozik vele.
A kikötött kutyákat ugye egytől eggyig.
Sőt azokat a kutyákat is elvenném akik kivannak baxva a kertbe és csak állatorvoshoz vannak hurcibálva évente, ha a "gazda" el nem felejti.
A felvetéseddel nincs is probléma csak most lett vagy 1000kutyám akikkel én se tudnék foglalkozni. Tehát akkor egyből magamtól is el kell vennem mindent :S
Min változtatnak a válaszok? Semmin.
Mit tudsz tenni, hogy ne rossz kézben legyen a kutya? Semmit.
Miért teszel fel ilyen kérdéseket? Magad nyugtatod velük? Másnap felkelsz, ugyanazt fogod tenni, mint eddig. Semmi értelme.
Hanyagold az ilyen értelmetlen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!