Rottweiler kannak milyen nevet adjak?
Jó helyen kell keresni és találsz törzskönyvezetteket is elég olcsón. ;)
Hitleren gondolkodtam amúgy, náci beütése van. Nem túlsúlyos, csak kicsit nagyra nőtt; csupa izom. Fogalmunk sincs, miért... fajtiszta hím.
Kérdező: esetleg "Vegas", "Chaos", "Panzer" ?
Legalább a "Heil Hitler!" parancsot már tudja. :D
Valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=qll_SE9t8lo
Hát mondjuk nekem az Adolf tetszik (pláne, hogy a ciguk ellen lesz "bevetve") :) De a páromnak nem.
Az olcsó kutya az már elég gyanús kell, hogy legyen. Amelyik jó vérvonalból van, egészséges, stabil idegrendszerű, a tenyésztő szelektál, nem csak darab darabra megy, ott nincs olcsó kutya! Mert ő nem a pénztárcáját tartja szem előtt, hanem a fajtát és nem a kutyát magát kell megvenni, hanem a normálisan végzett tényésztői munkájának az eredményét, adott esetben egy jó vérvonalú, egészséges, stabil idegrendszerű, temperamentumos, erős védőösztönnel rendelkező kutyát.
Na de nem akarok erről vitatkozni, van aki átlát a szitán és van, aki nem!
Az én dobimat Hitlernek hívják: :)
Szerintem nagyon illik rá, utálja a cigókat.
Valaki átlát a szitán, valaki nem. Ez így van.
Valakinek az 50-100 ezer forint olcsó semmiség és csípőből kipengeti, valaki meg belerokkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!