Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb mennyibe kerül egy rottweil...

Kb mennyibe kerül egy rottweiler? A szukának és a kannak egyezik az ára?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Ha minőségi kutyát szándékozol venni, akkor 60 ezren felül keresgélhetsz. Nem mindenütt egyezik az ár, vagy a szuka, vagy a kan drágább általában egy 5000 forinttal.
2012. márc. 8. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. márc. 8. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Függ attól, hogy honnan veszed és milyen célra, a szukák és kanok árában nem szokott különbség lenni. Jó tenyésztőnél 80 ezer forint alatt nem kapsz kiskutyát, az ettől lényegesen olcsóbb már gyanús. Ha hobbi célra veszel kiskutyát, az lényegesen olcsóbb, mint egy kiállítási, tenyésztési minőségű kölyök.
2012. márc. 9. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Én 15 ezerért hoztam tenyészetből kutyát de nem híres szülőktől úgy mond (átlagos szülőktől).De nekem tökéletesem megfelel mert csak egy társ kellet nekem és benne megkaptam.:D
2012. márc. 9. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válszat
2012. márc. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!