2-3éves gyereknek vennétek egy 35nm-es erkély nélküli panelba kutyát? Ha igen milyet?
Még ha igazad is van akkor is nagyon sértő vagy!!! Főleg a 16-os kommented elég provokatív,ahogy próbáltad kicsikarni másokból hogy belemenjenek a sértésekbe!
Egy 2,5éves gyereket meg nem kéne ennyire lenézni(szerintem neked nincs még gyereked) mert nem hülye,és én sem vagyok az!!!
Rengeteg kisgyerekes szülőket látok kutyussal,és meg tudják oldani!
A kérdést beismerem rosszul tettem fel,de sokan mégis megértették,aki meg akar úgy is beleköt mindenbe!!!
Ugyan, akad itt olyan is, aki 3 kisgyerek mellett nevelt fel egy kölyök nj-t, ráadásul munkavonalas kennelből, az aktivitása sem átlagos.
Mégis megoldotta. Idő és hozzáállás kérdése. Persze munka mellett, tény, hogy nem célszerű a kölyök kutyát otthon hagyni egyedül, de ezt olyanok is megteszik, akiknek nincs gyerekük.
valóban " a stílus ,maga az ember" én ezt választottam:)
megtehetem,mivel 4 gyereket neveltem fel!és hidd el ,nem az asszony egyedül,hanem velem !( ja ,2 asszony :)de most,hogy nem kell gyerekeznem ,( ó boldog szabadság:)akinek kirepültek a kölykei az megérti révületem:),a lényeg ,hogy így jóval 40 felett mertem bevállalni úgy a kutyát,hogy az életünk részeként velünk él,mint a társunk.hát bizony k@rv@ra sok időt elvesz:)persze megéri,meg minden,de akkor is,tudom mit beszélek,és a kedveskedő göndör-falazó ,semmitmondó válaszok nem az én stílusom. amit gondolok,és amit tapasztaltam leírom. vagy használ,vagy nem.
de gondolkodni kell! és te most nem teszed!
felejtsd el a kutyát pár évre,élj a családnak,és amikor a gyerkőc már képes fizikailag is kutyázni,hát ki ne hagyd! a gyerek nevelésben rengeteg sokat segít-MAJD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!