2-3éves gyereknek vennétek egy 35nm-es erkély nélküli panelba kutyát? Ha igen milyet?
Természetesen én foglalkoznék vele(bocs ha félre érthető voltam). Nekem is nagyon hiányzik egy kutyus,a kislányom meg meg van érte bolondulva.
Nem tudom mi lesz a kutyussal amíg én dolgozom a férjem is a gyerek oviban van. Sajnálom szegényt annyira vágyik rá!:(
Ha jól sejtem, elírtad a kérdést és egy gyerekszerető kutyát szeretnél egy kicsi panelba.
Szűkítsük a kört, mert elég sok fajta belefér :)
Kicsi, közepes v nagytestűt szeretnétek?
Mennyit sétáltatnátok egy nap?
Vinnétek-e kutyasuliba?
Szőre milyen legyen? Rövid v hosszú, esetleg hipoallergén?
Nekem bullmasztiffom van 53 m2-en, de mondhatnám azt is, hogy 40 m2-en, mert a kisebb szobában a nyuszim van és oda nem mehet be :)
Mozgásigénye sem túl nagy, imádja a gyerekeket (alapból nagyon gyermekszerető a fajta).
Néha nyáladzik ugyan, de hát mindenkinek vannak szépséghibái ;)
Uszkár nagyon szereti a gyerekeket (a szőrük sem hullik)!
A 2-3 éves gyereknek plüss kutyát vennék, Te viszont olyat válassz amelyik tetszik (hiszen 10-15 évig lesz Veled).
Kölyök kutyát én sem ajánlanék, mert mindegy milyen fajta akkor is kicsit többet kell vele foglalkozni, bepisil (hiszen nem is viheted le), rágcsál (és tűhegyes kis fogai vannak, véletlenül is megharaphatja a gyereket), még pillanatokra sem leget egyedül hagyni egy szobában őket.
Plusz a nagyobb kutyánál a gondozó elmondhatja, hogy mennyire jön ki a gyerekekkel a kutyus (és ha szerencséd van akkor pár alap dolgot már tud is. pl: ül, fekszik, visszajön, pórázon sétál, szobatiszta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!