1/9 A kérdező kommentje:
2012. nov. 10. 20:32
2/9 A kérdező kommentje:
utánanéztem,első 2 közül válasszatok csak!!
2012. nov. 10. 21:30
3/9 anonim válasza:
Az első olcsóbb, ugyanakkora a teljesítménye és egy évvel hosszabb a garanciája.
Szerinted?
4/9 anonim válasza:
Csakis max 45-öt, semmi mást. Még az andis gép jöhetne szóba, de azok kurta drágák.
5/9 A kérdező kommentje:
andisból kettőt néztem,ezt:
de az a gond csak 1 sebességes.
meg ezt,de:
gyenge.. ilyen volt még az oktató szalonban,oktatóm is utálja.
Akkor moser marad a 45-ös szerintem is! jó árban is van nagyon,még nem nyírtam moserrel.
Nagyon melegszik és strapabíró gép? Ostert szeretem mert erős gép,de hát szétégeti a kezem,nagyon forrósodik,remélem ennél nem lesz.
2012. nov. 11. 10:23
6/9 anonim válasza:
A moser sztem még azt is túlélné, ha felrobbantanák :D
És nem, egyáltalán nem melegszik. Nekem még sok órás használat után se volt melegebb a kezemnél.
7/9 A kérdező kommentje:
hát ez nagyszerű:) Köszi,meggyőztél ;)
2012. nov. 11. 12:50
8/9 A kérdező kommentje:
Ma meg is jött a Moser max 45-m:) Szuper fogása van és nem hangos, már várom hogy kipróbálhassam:)
2012. nov. 27. 00:38
9/9 anonim válasza:
Ugye h ugye :D Én nagyon imádom. Szerencsétlenbe már belerúgtam, ráléptem, leejtettem, de semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!