Egy 7 hetes kiskutya érintkezhet másik benti kutyával?
,,nem kenneles tenyésztő, csak nagyobb tételben ezzel foglalkozó ismerős... ,,
Azt azért beláthatod, hogy ez elég gáz... Nagyobb tételben??? Nem zoknit varr b*sszus... :-S
Jajjjj mit tudtok ti Istenem.... nem vagyok igénytelen, láttam a kutyusokat, megbízok abban az emberben, aki eladja, mert láttam, hogy hol tartja őket és tudom, hogy nagyon sok kutyust eladott már és nincs velük semmi baj...de továbbra se hiszem, hogy ez lényeg!!!!
Az első kommentelőnek köszönöm még egyszer, azóta az állatorvosom is megerősítette, hogy nem lesz semmi baja a kicsinek!
"csak nagyobb tételben ezzel foglalkozó ismerős..."
"nem elleti a kutyáját orrba-szájba,"
Most akkor igen, vagy nem?
"nem vagyok igénytelen, láttam a kutyusokat"
És nyilván a kutyák szűrési eredményeit is láttad, valamint tapintással felismered azt is, hogy nem rokonok a szülők.
De, igénytelen vagy. Mert ahelyett hogy megválogatnád, honnan veszed a kutyát, egy olyan söpredéket támogatsz, aki pont annak a fajtának a tönkretételén mesterkedik, amelyet te annyira szeretsz. Mert gondolom szereted a Westit, ha már ezt a fajtát választottad.
Ha találsz 5 kutyát az árokban, és hazaviszed, akkor nem adsz pénzt senkinek, megerősítve benne azt, hogy ez egy faja üzlet, leellesse a kutyáját még párszor. Gondolom érted a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!