Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 7 hetes kiskutya érintkezh...

Pencake kérdése:

Egy 7 hetes kiskutya érintkezhet másik benti kutyával?

Figyelt kérdés
Van egy benti yorkiem és ma hoznánk el a tenyésztőtől egy 7 hetes westiet, aki még csak egy oltást kapott meg. Természetesen a yorkie nem beteg és tiszta, mindig fürdetve van, de nem tudom, hogy nem lesz-e baja a kicsinek...

2012. nov. 9. 08:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyébként miért csak egy tenyésztőtől vett törzskönyves kutya lehet teljes értékű? Ha találsz 5 árokba vagy kukába dobott keverék kiskutyát otthagyod, mert nincs törzskönyve és nem tenyésztőtől van? Ez a kutyaszeretet? Engem az ilyenek hidegen hagynak...
2012. nov. 9. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Úr isten...hogy jön most ide árokban talált kölyökkutya? Azt hiszem nincs se erőm, se türelmem magyarázni neked a dolgokat...Teljes értékű egy kutya tk nélkül is, nem kétség. Nekem is befogadott kutyám van...De nem fogok neked magyarázni, tégy úgy, ahogy jónak látod.
2012. nov. 9. 12:49
 13/20 A kérdező kommentje:
pfff
2012. nov. 9. 12:50
 14/20 Csivibaba ***** válasza:
100%

,,nem kenneles tenyésztő, csak nagyobb tételben ezzel foglalkozó ismerős... ,,

Azt azért beláthatod, hogy ez elég gáz... Nagyobb tételben??? Nem zoknit varr b*sszus... :-S

2012. nov. 9. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is ezt mondom, pfffff....
2012. nov. 9. 12:55
 16/20 A kérdező kommentje:

Jajjjj mit tudtok ti Istenem.... nem vagyok igénytelen, láttam a kutyusokat, megbízok abban az emberben, aki eladja, mert láttam, hogy hol tartja őket és tudom, hogy nagyon sok kutyust eladott már és nincs velük semmi baj...de továbbra se hiszem, hogy ez lényeg!!!!

Az első kommentelőnek köszönöm még egyszer, azóta az állatorvosom is megerősítette, hogy nem lesz semmi baja a kicsinek!

2012. nov. 9. 13:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól van okoska...
2012. nov. 9. 13:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, ha a yorkienak sincs baja. Tehát ha a kutyád, mármint a yorkie megkapta az oltásait, főleg a parvo ellenit, akkor nem lesz gond. Bár a westiket nem ismerem, hogy mennyire hajlamos a parvora.
2012. nov. 9. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"csak nagyobb tételben ezzel foglalkozó ismerős..."

"nem elleti a kutyáját orrba-szájba,"

Most akkor igen, vagy nem?

"nem vagyok igénytelen, láttam a kutyusokat"

És nyilván a kutyák szűrési eredményeit is láttad, valamint tapintással felismered azt is, hogy nem rokonok a szülők.

De, igénytelen vagy. Mert ahelyett hogy megválogatnád, honnan veszed a kutyát, egy olyan söpredéket támogatsz, aki pont annak a fajtának a tönkretételén mesterkedik, amelyet te annyira szeretsz. Mert gondolom szereted a Westit, ha már ezt a fajtát választottad.

Ha találsz 5 kutyát az árokban, és hazaviszed, akkor nem adsz pénzt senkinek, megerősítve benne azt, hogy ez egy faja üzlet, leellesse a kutyáját még párszor. Gondolom érted a különbséget.

2012. nov. 9. 20:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Most látom csak a nickneved: "tollsütemény". :D:D:D:D Belátom, mindenféle érvelés teljesen felesleges.
2012. nov. 9. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!