Egy 7 hetes kiskutya érintkezhet másik benti kutyával?
Persze, hogy érintkezhet:) Az anyja mellett sem lesz bajuk, ugyanolyan kutya, mint a yorkid. Tisztán van tartva, rendszeresen kap féreghajtót.
Arra figyelj, hogy a yorkshire tappancsát mindig mosd le alaposan séta után. De azért nem kell túlaggódni:)
Második, ezt semmilyen törvény nem szabályozza. A törvény csak azt írja elő, hogy chipezve kell adni-venni.
Kérdező, a westit tényleg tenyésztőtől veszitek? (tehát törzskönyves)
De igen, ha kicsit utánaolvasnál, nem írnál badarságokat.
"(8) A 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet 14. §-a a következõ (15) és (16) bekezdéssel egészül ki:
„(15) Az eb, macska és görény kölyköket nyolchetes korukig anyjukkal kell tartani"
Olvasd el végig, ha nem hiszel nekem.
(8) A 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet 14. §-a a következõ (15) és (16) bekezdéssel egészül ki:
„(15) Az eb, macska és görény kölyköket nyolchetes korukig anyjukkal kell tartani.
Nem törzskönyves kutyus, végülis nem kenneles tenyésztő, csak nagyobb tételben ezzel foglalkozó ismerős...
Egyébként a kérdésem nem arra irányult, hogy elhozható-e a kutya, mert el lesz hozva és ezt a dolgot nem ellenőrzi senki, akár el lehet, akár nem...egyébként én is 7 hetesen hoztam el anno a yorkiemat és nincs semmi baja...6-8 hetes koruk között simán el lehet választani, igaz a 6 hét még kicsit korai, de 7 hetesen már elsajátítja a viselkedési normákat és meg is erősödik. Szóval nem erre voltam kíváncsi, de köszönöm azért, mert ezt a jogszabályt nem ismertem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!