Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valaki megtudná nekem mondani, hogyha egy kiskutya leesik a 4. emeletről. És a gyomra bevérzett akkor tényleg nem menthető már meg? Egy másik eset, hogyha a húgyvezetéke elszakad akkor sem menthető meg?
+A 4-ikről leeséskor még a nagy kutyának is lesz belső vérzése, leszakadhat a lépe, szétdurranhat a mája, stb.
Sajnos nagyon kevés az az eset, ha megússza élve.
Az is számít, betonra, vagy puha földre esik.
Ettól függ mennyire szakadt el és hol, mennyi vért vesztett, milyen egyéb sérülések vannak még, elfertőződött-e a hasüreg a húgyvezeték-szakadás után, stb...
Szóval orvost kérdezz, csendesen remélem, mert azt akarom hinni, hogy a kérdésed fiktív és senki nem esett ki sehonnan...
laikus válaszolóként írtam.
kiejtettétek a negyedikről?
Gratulálok!
Most ugye ez csak egy rossz vicc?
Na neeee ezt nem hiszem el.
nem érdeke, ha lepontozol, mert nem a kérdésre válaszolok, hogy lehettetek ennyire hülyék jézus máriám????
egyáltalán mi a f.sznak kiskutya a lakásba.
ha egy gyerek születik, akkor is bababiztossá kell tenni a környezetet.
egy kiskutyával miért lenne másként?
őszintén gratulálok.
majd a te gyerekedre is így vigyázzon az óvónéni.
A kérdésedre nem tudok válaszolni...
De a többieknek annyit,hogy nem tudjátok,hogy mi történt addig ne ítélkezzetek!Balesetek is történhetnek ebbe nem gondoltatok bele? Ezt a saját bőrömön tapasztaltam.Nekem a 10 éves kutyám esett ki az ablakon és nem mondhatom,hogy nem ismerte,mert minden nap kijárt az erkélyre.Hogy akkor mi történt a mai napig sem tudom és nagyon bánom,hogy akkor nyitva hagytam.Ő nagyon szerencsés volt semmi baja nem lett és vígan él még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!