Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hányt a kiskutyám?

Miért hányt a kiskutyám?

Figyelt kérdés

szóval van nekem egy 13 hetes gyönyörű pincsi-tacskó kiskutyám, az egész fekete csak a nyakán van egy kis fehér gallér. kisfiú és nagyon imád sétálni. ma reggel is levittem sétálni és tegnap összebarizott egy 7 éves kan pincsivel, ma is találkoztak és mindketten nagyon izgatottak lettek, de pamacs gazdája azt mondta még nem kakált, szóval ők elmentek. és az én tapcsi kutyám, akkor hirtelen el kezdett öklendezni, és aztán pedig valami nyálszerűt hányt fel, pedig ma mér evett, de olyan volt, mintha nyál lett volna. mielőtt találkoztunk pamaccsal sétálgattunk még előtte és szerintem nem evett meg semmit, legalábbis nem láttam, hogy bármit is bekapott volna, nagyon féltem és valaki tényleg segíthetne.

(lehet az, hogy azért hányt, mert izgult?)

2009. aug. 13. 08:32
 1/8 anonim válasza:
Talán ha elvinnéd állatorvoshoz, sokat segítene. Ha annyira szereted őt, amennyire mondod, akkor miért nem viszed gyorsan orvoshoz?
2009. aug. 13. 08:38
 2/8 A kérdező kommentje:
mert az orvosunk most svájcban van.:s és mást meg nem nagyon ismerek, a szüleim pedig dolgoznak, szóval most még ők sem tudnának elvinni..:s amúgy most itt fekszik az ölemben és alszik. azóta nem hányt.
2009. aug. 13. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem rendszeres a dolog (nem ismétlődik meg többször ma, és holnap sem), akkor nincs gond. Gyakran lenyelnek ezt-azt, ha nem figyelsz egy percig. Olyan mint a gyerek, muszáj megkóstolnia mindent, hátha kaja. Szerintem nincs vész, ez kiskutyáknál előfordul.

Elképzelhető az is, hogy gyomorsav probléma van a háttérben, de ezt csak doki tudja megmondani.

2009. aug. 13. 10:32
 4/8 anonim válasza:
Ha még nem kakilt vagy tökmind1, felkeveredett a gyomra.
2009. aug. 13. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell minden apróság miatt az állatorvoshoz rohangálni. Van ahol egy vizsgálat háromezer forint, erre nincs mindenkinek pénze. Valószínűleg csak annyi történt, hogy erősebben meghúztad a nyakát, emiatt kezdett el öklendezni, vagy benyalt valamit.
2009. aug. 13. 11:39
 6/8 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm, ma még nem kakilt, de most evett és megint tök lökött, szóval remélem nem lesz mégegyszer semmi baj és a második válaszolónak igaza van.:) de azért majd, ha hazajön az állatorvos úgyis megyünk szerintem és majd megemlítem neki.:)

és köszönöm mindenkinek a válaszokat, tényleg sokat segítettek.:)

2009. aug. 13. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, nyálszerűt hányt. Esetleg lehetett kicsit sárga, kicsit habos. Ez természetes, pláne ha pici füvet is evett mellé. A fölösleges gyomorsavat adta ki. Lehetett a túlzott izgalomtól, vagy attól is, hogy túl erősen fogtad vissza pórázt (észre se vetted feltétlenül).

Jó a kedve, eszik-iszik, pisil, kakil, kis bolond, nincsen semmi baj! :)

2009. aug. 13. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
pontosan olyat hányt amilyet írtál. úristenem mekkora kő esett le a szívemről. nagyon nagyon szépen köszönöm! :) húú.:)
2009. aug. 13. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!