SOS! Kiskutyám széklete ma reggel véres volt. Tegnap voltunk dokinál mert hányt, gyomorgyulladása van. :S Kapott injekciót, ma is 2t, holnap ismét kell vinnem. Komoly baja lehet?
Annyira féltem őt, hogy hihetetlen... Ha valami történne vele, tuti nem élném túl. :((
Kérlek segítsetek! Ilyen esetben keressek másik állatorvost, aki mondjuk megműti vagy valami? Vagy ez a megoldás jó? Csak teát szabad neki adnom, semmi mást, ma délután megpróbálkozhatunk a főtt sárgarépával. A doktornő attól fél, hogy nem szakadt-e át a gyomra vagy a belecskéje, mert véres volt a feneke mikor meg lett ma mérve a láza. :((( Mit tegyek??
Yorkshire terrier a kutyus, 2 és fél éves, amúgy erős, energikus...most meg le van törve teljesen. :(
Ma reggel ugatott egy alkalommal és mikor bekapta az injekciókat, mozgolódott meg hisztizett is, azt mondta a doktornő, hogy ez jó jel.
Minden tanács jól jönne!!!
A gyomorgyulladás szerintem komoly baj. Viszont ha ficánkol és nem rosszabbodik az általános közérzete, az tényleg jó jel lehet. Szerintem a doktornőtök is igyekszik mindent megtenni érte. Először írásodat olvasva azt hittem parvós a kutyus, de az csak kölyköket bánt. Figyeld, hogy - sok pihenés mellett - nem élénkebb, vagy érdeklődőbb-e.
Kitartás!
Én azért kérdeznék pár dolgot az orvosról:
vérkép volt?
ultrahang volt?
székletvizsgálat volt?
vagy mire alapozza a diagnózisát? Ha ezeket a vizsgálatokat nem végezte el, akkor én mindenképpen elvinném egy olyan orvoshoz, aki rendesen kivizsgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!