5 hónapos yorki kiskutyám sárgásat hányt az előbb. Mit kell tennem?
Figyelt kérdés
AZ előbb elkezdett szegényke, öklendezni, furcsán lélegezni, aztán kijött belőle valami sárgás nyálkás váladék. Megvan minden oltása féregtelenítve van. Ha egy kis kamillát keverek a vizébe, az jót tesz neki? Segítsetek, aggódom érte. :(2009. aug. 22. 14:54
1/14 anonim válasza:
Az én kuytám is szokott mikor lop egy kis sertéshúst vagy olyasmit ami neki nem való.Vigyázni kell rá ;)
2/14 anonim válasza:
Az én yorkim is gyakran csinálja, ne aggódj, nincs baj, lehet, hogy valamit bekapott :)
3/14 A kérdező kommentje:
Jó, de mit tegyek?:S
2009. aug. 22. 15:15
4/14 anonim válasza:
Olyankor szoktak az állatok hányni, ha hirtelen faltak be sok ételt. Nem kell tenned semmit, esetleg itass vele vizet.
5/14 anonim válasza:
Szerintem ha egyébként jól van, jó a kedve, akkor nincs semmi teendő. Max. kihagyhatsz egy nap vacsorát. Lehet, hogy valamivel elrontotta a gyomrát, vagy csak valamit felszedett a földről. Az én kutyusom füvet szokott ilyenkor enni, van hogy kihányja, de utána jobban van. De ha más is van, és sokszor hány, akkor meg kell mutatni állatorvosnak. Jobbulást a kutyusnak.
6/14 A kérdező kommentje:
Bágyadt, rossz kedvű, csak mászkál fől alá, és alszik. Most adtam neki egy kis vizes-kamillát, hogy átmossa kicsit a pocakját.:(
2009. aug. 22. 15:38
7/14 anonim válasza:
Ha bágyadt is akkor vidd dokihoz.... Elég kényes a gyomruk. Lehet hogy megevett olyasmit amit nem kellett volna.
8/14 anonim válasza:
Ne várd el,hogy hányás után fel-alá rohangásszon... adj neki pár napot
10/14 anonim válasza:
Lődd fejbe vagy edd meg előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!