Mit lehet az ilyen emberekkel tenni?
A híres hirhedt indexes yorkie fórumról idéznék, ahol annyi hobbyszaporító van. Feltűnt egy újabb gyöngyszem. Idézem:
"ha lány kutyusod van akkor legalább 1x pároztasd mert nekem az állatorvos és mindenki más is mondta hogy KELLL
mert máskülönben sokkal hamarabb lehet valami szaporito szervi problémája..
sztem szaporitonak csak azt lehet nevezni aki orrba szájba szaporitja a kutyáját..
aki e.ü. dolog miatt abba semmi rossz nincs!!
Az én Bellámat is egy olyan magánszemélytől vettem aki először és utoljára pároztatta a kutyusát.. szerintem ebbe semmi rossz nincs ez nem szaporítás.
Undorító ha valaki így gondolja... Egy emberi lény is előbb kap méhrákot ha nem szül egyszer sem!!!!! Gondolkozzon már el mindenki!!!
Én sosem vennék kennelből kutyát. Nekem csak magánszemélytől kell és punk tum."
Komolyan megáll az eszem. És ezen a fórumon szinte mindenki így gondolja, ha meg tudja hogy nem kell elletni a szukát, akkor meg ő a hülye. Hiába magyarázza meg nekik az ember, ők úgyis jobban tudják... Hogy lehetne a tudatukba vésni, hogy nem kell ellenie a szukának, tk nélkül meg nem szaporítunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!