Mit lehet tenni az ilyen emberekkel?
És ismerjük a dolog hátterét????
...mert mi van ha teszem azt meghalt a mami, és eddig ott táplálták Őket?
vagy talált kutyusok akiknek az állatkórház keres gazdit?
....szóval majd ha a teljes sztori ismert, akkor szörnyülködjünk.
Az ebtenyésztő könyvek tényleg írnak ilyesmit de más a "lehet" és más az "érdemes"!
Első kiskutyámat, egy tacsit alig hat hetesen hoztak el a mamájától(én is kicsi voltam akkor..), szörnyen picike volt....!
Két hét múlva is alig volt nagyobb, de a viselkedése rengeteget fejlődött! Szóval amondó vagyok, csak szélsőséges esetben szabad a kiskutyákat korábban elválasztani!
A fő kérdésre válaszolva: sajnos semmit nem tehetünk!A hirdetők vagy tudatlanok, vagy minél előbb meg akartak szabadulni a kölyköktől(nem is értem miért, az anyát kell csak jóllakatni, a picik sokáig szopnak...)
Még örülhetünk, hogy nem zsákbakötve egy kukában végezték, hanem legalább lett gazdijuk, aki gondoskodik róluk!
De ha művelődsz a témában, beszélgetsz másokkal erről és jó információkat adsz tovább, már segítesz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!