Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám csirkeallergiás, ez...

Kutyám csirkeallergiás, ez azt jelenti, h semmilyen szárnyast nem ehet?

Figyelt kérdés
Vagy csak csirkét nem? Vagy h is van ez?

2012. nov. 7. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az én kutyám is allergiás a csirkére. Olyan szinten, hogyha ránéz a csirkére, már foss össze magát. DE! Idáig egyetlen egy táppal nem találkoztam amiben nem lett volna csirke! Már végig néztük a Fressnapf-ot de egyetlen egy táp sem volt, amiben ne lett volna a csirke semmilyen formátumban. Eléggé elkeserítő.

A marhás tápoknál is az állati származékok 4%-a a marha. A maradék 96% akkor mégis mi?

Vagy csak én vagyok ennyire bamba, hogy nem találom a totál csirke mentes tápot? :D

2012. nov. 7. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Neten nézelődj, rengeteg ilyen táp van!
2012. nov. 7. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Real nature ebből is van olyan! Acana ebből is van hipoallergen. Brit....
2012. nov. 8. 06:37
 14/18 A kérdező kommentje:

11-es Taste of wild-ból, acanából, orijenből, britből, real nature-ből mind van olyan amiben nincs csirke!

Real nature-be pl kacsa van, pont azért kérdeztem. Ja és a dog chow bárányos puppyjában sincs elvileg, és nincs is baja tőle a kutyámnak.

Jó keresgélést :)

2012. nov. 8. 10:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez a dog chow bárányos puppy tápjának az összetétele, erre utaltam, amikor írtam a 4% bárányt...

"Összetétel

Gabonafélék (min. 4% rizs), hús és hús származású termékek (min 4% bárány), a növényi eredetű összetevők (min 0,5% cukorrépapép), növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, zöldségek (min. 0 , 5% cikória), réz-szulfát."

A nyakamat teszem rá, hogy van benne csirke is. A másik, hogy amelyik tápban nincs részletesen feltüntetve, hogy mit tartalmaz (tehát pl. csirkehús, kacsahús stb.), csak annyi van ráírva, hogy hús, infóim szerint azok sajnos tartalmaznak elhullott kutyák húsát is, feldolgozás után.

2012. nov. 8. 11:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Na jó de a csirkésben is pl !% csirke...akkor ott a többi mi???? Na szóval érted...

Kicsit rejtély ez a tápüzem...

2012. nov. 12. 10:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha az van kiírva, hogy pl. 32% csirke, akkor az annyit is tartalmaz és a normlális tápokban utána következnek felsorolásban, hogy pl. 20% rizs, 15% kukorica és így tovább...

Csak arra akartam rávilágítani, hogy továbbra is csirkés táppal etetsz, pusztán megtévesztés az, hogy ráírják bárányos, mert nem csak bárányt tartalmaz, sőt valszeg abból van benne a legkevesebb...

2012. nov. 12. 11:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyébként egész véletlenül nem a Happy Dogot adtál neki, amikor felmerült benned, hogy allergiás a csirkére?
2012. nov. 12. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!