Panelba törpe schnauzer?
Figyelt kérdés
Szerintetek első kutyának és a pnelba jó a törpe schnauzer?Drága a tartása?2009. aug. 12. 17:05
2/10 anonim válasza:
Panelba is tartható. Minden kutya tartása drága. Drágák az oltások az esetleges orvosi költség a jó minőségü étel.
3/10 anonim válasza:
Hát én megmondom őszintén, nekünk volt törpe schnauzer-ünk és imádott játszani meg futkosni meg minden, úgyhogy nem tudom jó ötlet-e panelban tartani. Ha mindennap el tudjátok vinni sétálni, játszani vele meg ilyesmik akkor oké...
4/10 anonim válasza:
Napi 1-1,5 óra intenzív mozgás mellett IGEN. Ami még hatásos: kerékpáros edzés egyenletesen 30 perc...esetleg több egy kicsit. Tuti siker ki fog feküdni:)))
5/10 anonim válasza:
Az enyém 16 hónapos, annyira nem örülten izgága. Napi 1-2 óra fárasztással (séta, uszás, agility, labda) ugy alszik mint a bunda.
A tartása a labradoromhoz képest tényleg nem kerül sokba, a 15 kilos táp hónapokra elég (mondjuk minden mást jobban szeret enni, mint a szárazat). A kozmetika havi 3000-4000 Ft, az se vészes, pont ma megyünk.
Egyébként egy törpeterrorista, labimat simán ledominálja (40 kilo kontra 7 kilo ...), de imádom :D
6/10 A kérdező kommentje:
hihi:D:D biztos cukik lehetnek...Am köszi a válaszokat,és muszály az a havi kozmetika??
2009. aug. 13. 11:24
7/10 anonim válasza:
2 hónap után ugy néz már ki mint egy puli ...
ők azok ha érdekel: [link]
ne lepődj meg, fehér a snaci .. itt jó nagy téliszőrben :D
8/10 A kérdező kommentje:
nemisss :D cuki benne a kutya....olyan mint 1 westi
2009. aug. 14. 12:33
9/10 anonim válasza:
már nem, tegnap végre megszabadultuk a szőr nagyrészétől
szeptemberben tenyésszemlézetni akarom, addigra pont csini lesz
10/10 anonim válasza:
Én panelban laktam oda nem akartam.Aztán családi házba költöztem és vettem egy törpét.Imádom!A legédesebb kutya a világon.Okos hűséges.Nagy mozgásigényű.Én 3 naponta 8 km futok vele.Nagyon jó jellem.Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!