Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Pitbull Terrier, az...

Amerikai Pitbull Terrier, az új családtag (? )

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy pitbullt és most van rá lehetőségem, hogy tartsak is. Viszont itthon már van egy német juhász kutyám, úgyhogy itt nem tarthatom. Nagymamámnál lenne a pitbull, mert ott úgysincs kutya. Mivel ez az első pitbullom, kérdések vannak a fejemben. A kutyát 2 hónaposan hozom el. Megfelelő ez a kor ahhoz hogy rendesen meg lehessek nevelni, tanítani? A pitbull csak egy embert fogad el gazdájának és erre az emberre hallgat igazán? Nagymamámra nem fog támadni? Vagy olyan családtagokra akik látogatják mamámat, de nem minden nap, tehát őket idegennek tekintené? Bármilyen tapasztalatotok van, jó és rossz a pitbullról, kérlek osszátok meg velem, hogy többet tudjak meg erről a fajtáról, mire kell nagyon odafigyelnem. Előre köszönöm!
2012. nov. 5. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarod otthon tartani? Ha nem tudod, akkor nem kellene szerintem másik kutya. Nagymamádnak csak gondot fogsz a nyakába akasztani, nem tudom mennyi idős a mamád, de feltételezem, hogy nem épp egy pit bull aktivitású kutyát választana magának, ha meg nem lesz megfelelően lemozgatva, agyilag leterhelve, akkor megkeseríti a mama életét. Kutyát mindenki tartson otthon, ha meg valamiért nem megy, akkor nem értem meg miért nem lehet várni, amíg lesz rá lehetőség.
2012. nov. 6. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:

A pit nem csak egy embert fogad el. Nagyon barátságos, de muszáj sokat törődni vele, nem lehet "bértartásba" a mamádnál.

Akik azt mondják, hogy nincs Mo-n pitbull azok... hát, sose tartottak pitet, nem is értenek hozzá, valószínüleg irigyek ránk, pitesekre és próbálják hitegetni magukat.

2012. nov. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!