Miért vágják le a farkukat a kutyáknak? Igy láttam egy rotis hirdetésben.
2009. aug. 12. 11:19
1/22 anonim válasza:
a fajtajellegre való tekintettel
2/22 A kérdező kommentje:
az mit jelent?
2009. aug. 12. 11:26
3/22 anonim válasza:
hogy fajtiszta maradjon a kutya
5/22 anonim válasza:
csak szokásból. egyeseknek így jobban tetszik.
egészségügyi vagy egyéb oka nincs.
6/22 anonim válasza:
Semmiféle oka nincs, ez pusztán divat volt, de én úgy tudtam már betiltották...
7/22 anonim válasza:
1. a farok kurtítása (ha a standard nem írja elő) Magyarországon tilos, állatkínzásnak minősül.
2. A rottweiler fajtaleírási kifejezetten hosszú farkot ír elő: "Farok: Természetes állapotában meghagyott, vízszintes a hátvonal meghosszabbításaként, nyugalmi állapotban lelogó is lehet"
3. A farokvágott kutyák kiállításon nem indulhatnak.
4. A hirdetésben szereplő kutyák nem rottweilerek, csak rottweiler fajtajellgű kutyák, hiszen nem törzskönyvesek, tehát keveréknek minősülnek.
8/22 A kérdező kommentje:
aki levágatja szegények farkát annak én is levágatnám az ő farkát
2009. aug. 12. 11:42
9/22 anonim válasza:
Hét ezek a kiskutyák tuti nem rottweilerek. Hol van egy rotinak ekkora szőre mint a felső képen lévő két szélső kuttynak? Roti van bennük, de a papa vagy mama más volt. Túl hosszú a pofájuk is.
10/22 anonim válasza:
Szégyen hogy 15ezerért árul keverékeket. Bármelyik menhelyen lehet ilyen kutyákat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!