Fontos-e a kutyának a hús?
Két németjuhász kutyánk van, és idáig vegyesen kaptak főzotett meg tápot( nem a legjobb minőségi tápot). De be szeretném vezetni, hogy csak tápot egyenek, viszont abbol a legjobbat.
Kiadás szempotjából ugyanott vagyok, de vajon nem-e csinálok vele rosszat?
tápban is van hús,plusz vitaminok,nem véletlenül teljes értékű eledel a kutyáknak.
Ha prémium táppal eteted akkor egészséges kutyáid lesznek,normális széklettel,szép fényes bundával.
Áttérhetsz a jó minőségű tápra, azzal nem teszel rosszat a kutyáidnak.
Néha-néha azért akármilyen jó táp mellett én adnék neki húst, a kutya nem tudja,hogy a tápban minden benne van amire szüksége van és jhajj de jót tesz neki, hús is van benne stb. Szóval biztos jól esik neki ha kap húst is annál jobb eledel nincs kutyaként nézve :)
Kedves 3. válaszoló! A kutya RAGADOZÓ.
12/L
(kb. 3.-as termi anyag)
A macska, a kutyával ellentétben obligát húsevő. Tehát míg a macskafélék csak húst esznek, a kutyák úgymond félig mindenevők. Persze attól még ragadozók.
A tápokban, még a prémium tápokban is kevés a hús. Toll, csont, csőr, szaru, stb. van beledarálva nagyrészt. Ettől még teljes értékű, de nem ér fel azzal, mintha valóban hússal és egyéb növényi eredetű dolgokkal (rízs, zab, répa, stb.) etetnéd.
koszonom a valaszokat:-)
talaltam sok hasznos kommentett, szerintem akkor bevezetem a minosegi tapot es veszek meg nekik neha husit is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!