Hogy sétáltassam a kutyám?
szerintem hagyd a szomszédokat a fenébe..ne is törődj vele, ha beszólnak...szólj vissza bátran: "Mit cseszegetnek? Csak a kutyámmal töltöm a szabadidőmet...maguk meg otthon tespednek egyfolytában"...vagy hasonló...
amúgy pedig... szerintem esetleg vidd nagyobb kirándulásokra az ebet...mondjuk ha van a közelben tó, vagy hegy, akkor oda... vagy esetleg valami nagy mezőre... csak ne sajnáld rá az időt
Mondd meg nekik, hogy sétáltassanak ők is, aztán zárják el a kutyát lakásba, ha zavarja őket a saját kutyájuk ugatása :D
Mi is kétszer sétálunk nagy kert ellenére, mondjuk 95%-ban Duna parton, nem a kertek alatt. De nem érdekel, ha ugatnak a kutyák :D
Azért az nem igaz, hogy a jól szocializált kutyák nem őrjöngenek a kerítésnél! Argos kutyámnál kevesebb jól szocializált kutya van a környéken...de ha kutyával mennek el előttünk, folyamatosan csahol magas hangon...jó, ha rászólok, abba hagyja...de most is már 3 órája házat őriz :D Tegnap 3 órányi őrjöngés után behoztam a lakásba...most majd séta lesz, pedig már voltunk 3 órát délelőtt...
Itt a jó idő, sokan mászkálnak előttünk, a kutya meg teszi dolgát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!