Kannibál kutyák? Tényleg képesek erre?
Aki nem bírja az ilyet ne is olvassa!!!
A videót nem linkelném aki kíváncsi rá annak küldöm a linket. A lényeg egy kutyát kettő tép, nem akárhogy, és miután letépte a lábát megeszi...
Én lazán végignézem ahogy kutyák tépik egymást videón, UNDORÍTÓNAK tartom, de ez a videó engem is sokkolt...
"hogy nem segítettek" ??
Ez egy préda volt, a saját kutyáikat tesztelték, mennyire kemények. Direkt lökték oda a másik kutyát. Harci kiképzésnél ez bevett szokás.
Ezek sima harcosok, ha elkapja őket az ölési izgalom akkor nem lehet megállítani őket.
Szóval igen, képesek erre, hiszen ragadozó állatok.
A baj inkább az, hogy az ember képes arra, hogy ezt a képességüket így használja fel.
Ez kizárólag az emberiség szégyene, hogy erre tenyésztenek, és képeznek ki kutyákat.
Atyaúristen... Tudjátok nem is a kutyákon döbbentem le, hanem azokon a szemétládákon (tehát az embereken), akik ezt művelik. Még meg is fordítja a szenvedő állatot, hogy jól meg tudja nézni a művét. Ezek nem emberek. Ezeket ki kéne lőni az űrbe. Ezekbe semmi jó érzés, és egyáltalán érzés nem szorult. Undorító férgek az ilyenek.
Teljesen sokkot kaptam én is.
én most néztem meg.
Nem lehetne valahogy kideríteni, hogy hol készült?
mert ha kilehet, akkor ezt azonnal jelentei kéne.
Felháborítónak tartom, és az biztos, hogy a kutyák gazdáival ugyanezt eljátszanám.
Írjátok be googleba hogy cannibal pitbull és azt hiszem az első link az és a szöveg SADdel kezdődik.
Nem tudom valóban az volt-e a céljuk hogy teszteljek a piteket de a legundoritobb faj az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!