Szuka kutyám tegnap este belepusztult ez ellésbe. Azóta a párja, a kan kutyám folyamatosan sír és keresi. Hagyan tudnék segíteni neki?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 18:26
21/22 anonim válasza:
Ez ne rettentsen vissza a tenyésztéstől, biztosan nagyon rossz most, de emiatt ne add fel az álmodat. Nézd meg mi lesz a kölykökből, tartsd meg a szukát és vele folytathatod, amit az anyjával elkezdtél.
22/22 anonim válasza:
Nekem is volt 2 malamutom és vemhes lett a Sisi aztán elszakadt, a méhe ( az orvos mondta) szóval meg tudlak érteni és ő is meghalt. Borzasztó volt és a kan ugyanígy viselkedett, mi hoztunk egy kölyökkutyát ( de kant) és végül jó barátok lettek és megvígasztalódott szegényke. Azóta én sem akartam lány kutyát, de aztán mégis lett a MAya és ha az az álmod, hogy tenyésztő légy ne add fel, mert nem csak ebben van kockázat, eleve ha tartasz kutyát, már ki vagy téve annak, hogy valami történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!