A goldi mostanság mennyire felkapott?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebbet látni.2012. nov. 1. 23:55
1/9 anonim válasza:
Szerintem volt már felkapottabb, de a top5-ben tuti szerepelne, mint népszerű eb fajta.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak mert szeretnék egyet, de ha nagyon felkapott... >.< A fajta nagy híve vagyok.
2012. nov. 2. 00:11
3/9 anonim válasza:
Ha tényleg azt szeretnél és megfelelő körülmények között tudnátok tartani, akkor vegyél egyet. Ne az döntsön, hogy mennyire felkapott. Egyébként az első válaszolóval tökéletesen egyetértek.
4/9 anonim válasza:
Egyébként nem mondanám hogy annyira felkapott lenne, inkább nagyon elterjedt. Nagyon sok van belőlük, nézz körül a neten mennyi eladó vagy kidobott golden retriever van..
5/9 anonim válasza:
Én is inkább azt mondanám hogy népszerű. Kicsit hanyatlóban van, de szerintem még elterjedt fajta.
7/9 anonim válasza:
ne ez alapján válasz fajtát,hogy felkapott vagy sem, ha tetszik és tudsz vele foglalkozni,ki tudod elégíteni az igényeit akkor legyen ilyen kutyád :)
amúgy itt a környéken csak egy 2 goldent ismerek,erre inkább a labrador és a német juhász,meg a puli a felkapott :)
a bichon is divat fajta,nekem bichon frise-m van ,leszartam,hogy minden 2. kutya bichon nekem ez a fajta tetszik és tudom számára biztosítani a minőségi kaját,és a neki szükséges mozgást és a szőrével is szívesen foglalkozok!! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
2012. nov. 2. 17:48
9/9 anonim válasza:
Csak már annyira túl van tenyésztve (akarom mondani szaporítva) hogy szinte semmi nincs az eredeti fajta jellegekből jellemszinten. Egyre több a harapós, labilis golden. A pénzért tönkretették ezt a gyönyörű fajtát (is)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!