Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier vagy chihuahua?

Yorkshire terrier vagy chihuahua?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a szebb, jobb?

Csak egy fajtát légyszi, a többit már tudom, csak h neked melyik tetszik jobban :)

2012. nov. 1. 20:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint aki szereti a kutyákat, az nem nyilvánul így meg mint itt néhány "kedves" válaszoló. Ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványotokat váltottátok ki.
2012. nov. 2. 07:54
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Legyen a szegénységi bizonyitványom, ha te mondod, de nekem egyik sem kellene, se kinézetre, se a természetük miatt.
2012. nov. 2. 08:04
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Második vagyok:

Engem ne minősítsen senki, ez alapból egy buta kérdés. Nem nekünk kell választani, hanem neked. Biztos hogy van normális karakterű egyed ezekből az általad felsorolt állatkákból, de a legtöbb tényleg egy csapnivaló rossz egy fajta. De ha neked ezek tetszenek, akkor legyen, vegyél ilyet. Ha becsületesen meg tudod nevelni, nem kényezteted el, akkor nagyon jó gazdi leszel, és le a kalappal előtted. Amúgy nekem is igen kemény kutyám van, nehéz fajta, amstaff szóval tudom hogy kell egy kutyával bánni.

2012. nov. 2. 08:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne másra hallgass azt vedd amelyik neked tetszik!

A yorki mint a nevében is benne van terrier, a csivi meg társasági kutya....

Teljesen más karakter!

Mind a két fajtát ajánlatos normális Tenyésztőtől választani és nem olcsón szaporítótól.

Könnyen kilehet szűrni ki a tenyésztő és ki a szaporító. Mind a két fajtának ha jó helyről veszed ÁRA van!!!

Ahol mini, extra mini kutyákat hirdetnek felejtős... Egyikből sem léteznek méretkülönbségek, és ha valaki azt sem tudja milyen fajtát tenyészt akkor az szomorú:(

Érdemes több helyre elmenni illetve beszélgetni a tenyésztőkkel ( nem egész évben van eladó kutyájuk ) esetleg hónapokat kell várni egy jó alomra!

2012. nov. 2. 08:43
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Ha szegénységi bizonyítvány, ha nem, nekem még ingyen sem kellene egyik sem.Ahogy előttem írta egy válaszoló, sem a kinézete, sem a természete nem tetszik, mert csak rossz tapasztalatom van ezzel a két fajtával.Én is amstaffot tartok, tudom, milyen a kemény kutyanevelés, de egy csivit vagy egy yorkit nehezebben nevelnék meg, mint egy staffordot.Ha egy ekkora törpekutyára rászólsz, elviszi a tüdődből kijövő huzat 2 méterrel arrébb...
2012. nov. 2. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Vegyél ki egy kutyát a menhelyről, legalább megmentesz egy kis állatot. Nagyon hálásak tudnak lenni. Én az utcáról fogadtam be egy keveréket. Állíthatom sokkal szebb és sokkal különlegesebb, mit a yorki vagy egy csivava, amik már nem számítanak egyedinek Minden második embernél ezt a két fajtát látom. Arról nem szólva, hogy sokkal érzékenyebbek, mint a nem kitenyésztettek. Anyagilag is jobban járnál egy menhelyivel, persze ez a te dolgod.
2012. nov. 2. 13:24
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
Egyik sem. Pont ez a két fajta, amit legjobban utálok, és nem csak a kinézetük, hanem a természetük miatt is.
2013. jan. 4. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
A kettő közül az a szebb és jobb amelyik mérete térdmagasságon felüli, onnan kezdődik az igazi kutyakategória, de mivel egyik se üti azt a méretet igy.....
2013. jan. 16. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Yorkie :)
2013. okt. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!