Szerintetek milyen ez a kennel? Angol Bulldog, Yorkshire terrier, Chihuahua, plusz a macsekok. Nem sok ez egy kicsit egy kennelnek?
Nem akarnék ismeretlenül ítélkezni, de szerintem is túlzás egy kicsit a 3 kutyafajta, és 2 macska.
A yorkshire terrierjeik pedig nem tetszenek.
Hát így elég nehéz leírni/eldönteni.
Végül is eredmény van pár darab feltüntetve,de így a felmenőkről nem igen olvastam meg ilyenekről.
Viszont..
Egy darab kutyafajta/macskafajta kiismerése is borzasztó nehéz nem,hogy több fajtának a kiismerése.
A bulldogoknak a kan kivételével nincs semmiféle eredménye, a képek nagy része is photoshoppal van megcsinálva.
A másik pedig az, hogyha képet tesz fel az oldalra, akkor azt legalább úgy csinálja meg, hogy ne a kennelen kívülről fényképezze azt a szerencsétlen kutyát.
A másik, pedig amit már írtak előttem. Egy fajta kiismerése, se kevés idő, itt pedig 3 fajta kutyáról és két fajta macskáról beszélünk. Nekem nem szimpatikus.
Ez egy tipikus luxus szaporító :D
Probálta begyűjteni a legdivatosabb fajtákat :S
Luxusszaporító...xd
Hát igen, elég érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!