Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen házőrző kutyát ajánlotok?

Milyen házőrző kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pulikeverékek! Rendkívül okosak,könnyen taníthatóak, de a gazdiért vagy annak családjáért/értékeiért az életét adná....
2009. aug. 11. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:

egyyértelmű a németjuhász!! jó társ hűséges okos kemény kutya!!!!

tapasztalatból mondom mindezt hidd el:) 9 németjuhászom van:)

2009. aug. 11. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért nem szeretnél menhelyről örökbefogadni?:)

Biztos azok a kutyus nagyon jó, hálás társ lenne...és őrizné a házat is, ha már arról van szó.:)

[link]

[link]

Nézd meg, szegénykének kikezdték a legyek a fülét, a vére a padlóra csepegett... Annyira sajnálom az ilyen kutyákat!...

Persze ha neked fajtatiszta kell meg stb., azt én megértem..csak gondoltam hátha tudnék segíteni ezzel is egy szerencsétlen sorsú kutyuson...

2009. aug. 13. 10:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is a KOMONDORT ajánlom neked:)

De jó a kuvasz is bár az komolyabb nevelést igényel...vagy orosz fekete terrier, ez egy 50 kilós fekete maci:) Szerintem nagyon szép, okos, jó őrző védő, nem terrier igazából...de a legjobb egy KOMONDOR!!!

2009. aug. 13. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:
nekünk 2 bullmastiffunk van attól nem jön be senki!mi bennt neveltük a szobába és ennek ellenére olyan kemények hogy ha sétáltatom és neki akar menni valakinek mind a 100kilómra szükségem van hogy lefogjam az egyiket
2009. dec. 11. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem értem,miért kell mindig a menhelyi kutyákat ajánlani ilyesfajta kérdésnél.Ha olyat szeretne a kérdező akkor szerintem azt kérdezné meg,hogy hol van menhely a lakhelye közelében.

Ha nektek annyira nagy szívügyetek a menhelyi kutyák megmentése akkor fogadjátok örökbe ti őket.

Nem mintha én nem szeretném a keverékeket,és nem sajnálnám a menhelyi kutyákat,de ha neki nem erre van szüksége.....!!!

2009. dec. 30. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:

A kérdés az volt, hogy "milyen házőrző kutyát ajánlotok?" Vagyis nem volt megszabva, hogy menhelyről vagy tenyésztőtől.

Viszont furcsa, hogy Téged ennyire zavar ez. Nem lehet, hogy lelkiismeretfurdalásod van?

Egyébként aki a menhelyi kutyák örökbefogadására buzdít másokat, az szinte biztos, hogy fogadott már be kutyát, és igyekszik erejéhez mérten jobbá tenni a kóbor állatok sorsát.

2009. dec. 31. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!