Milyen házőrző kutyát ajánlotok?
egyyértelmű a németjuhász!! jó társ hűséges okos kemény kutya!!!!
tapasztalatból mondom mindezt hidd el:) 9 németjuhászom van:)
Miért nem szeretnél menhelyről örökbefogadni?:)
Biztos azok a kutyus nagyon jó, hálás társ lenne...és őrizné a házat is, ha már arról van szó.:)
Nézd meg, szegénykének kikezdték a legyek a fülét, a vére a padlóra csepegett... Annyira sajnálom az ilyen kutyákat!...
Persze ha neked fajtatiszta kell meg stb., azt én megértem..csak gondoltam hátha tudnék segíteni ezzel is egy szerencsétlen sorsú kutyuson...
Én is a KOMONDORT ajánlom neked:)
De jó a kuvasz is bár az komolyabb nevelést igényel...vagy orosz fekete terrier, ez egy 50 kilós fekete maci:) Szerintem nagyon szép, okos, jó őrző védő, nem terrier igazából...de a legjobb egy KOMONDOR!!!
Nem értem,miért kell mindig a menhelyi kutyákat ajánlani ilyesfajta kérdésnél.Ha olyat szeretne a kérdező akkor szerintem azt kérdezné meg,hogy hol van menhely a lakhelye közelében.
Ha nektek annyira nagy szívügyetek a menhelyi kutyák megmentése akkor fogadjátok örökbe ti őket.
Nem mintha én nem szeretném a keverékeket,és nem sajnálnám a menhelyi kutyákat,de ha neki nem erre van szüksége.....!!!
Utolsó válaszoló:
A kérdés az volt, hogy "milyen házőrző kutyát ajánlotok?" Vagyis nem volt megszabva, hogy menhelyről vagy tenyésztőtől.
Viszont furcsa, hogy Téged ennyire zavar ez. Nem lehet, hogy lelkiismeretfurdalásod van?
Egyébként aki a menhelyi kutyák örökbefogadására buzdít másokat, az szinte biztos, hogy fogadott már be kutyát, és igyekszik erejéhez mérten jobbá tenni a kóbor állatok sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!