Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudják hogy a kutyák...

Honnan tudják hogy a kutyák nem képesek emberi érzelmekre, vagyis nem tud szeretni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 05:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Erről még nem hallottam, hogy a kutyák ne tudnának szeretni. Egy időben, úgy 50 éve valóban kétségbe vonták még azt is, hogy a csecsemők nem tudnak fájdalmat érezni, ahogy az állatok sem. Szerencsére ezen a sötét felfogáson már túl vagyunk és csecsemő, kutya is kap fájdalomcsillapítást ha szükség van rá.

Ugyanabból az anyagból vagyunk, ugyanazokkal az ösztönökkel, ugyanazokkal az érzésekkel, bár tudom, ez sokak önérzetét sérti.

Valóban beteg családom van. És a környezetemben még a legtöbb embernek szintén, csak az emberek ezt nem verik nagydobra, mert a legtöbben egy életen át képesek hazudni saját maguknak. A legtöbben csak a felszínig látnak el. Anyuka, apuka, 2 édes kisgyerek. Irigyelnivaló. Csakhogy anyuka fizetése apuka számlájára megy, és amit abból viszontlát, azzal keményen el kell számolnia apukának. Augusztus óta nem eszik főtt kaját anyuka. (3 keksz az ebéd.) Ugyan azt nem tudom, hogy a férje éhezteti vagy csak simán anorexiás, mert teljesen be van zárkózva és erről nem beszél, de mindegy... Kolléganőmről van szó, aki főnöknőm szerint szép példás családi életet él. Szerintem meg beteg, de mindegy:) Soroljak még néhány ilyen egészséges, irigylésre méltó családot?

2012. nov. 2. 17:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Szerintem is tudnak szeretni a kutyák.

Apukám halála után 3 hónapra meghalt a 4 éves egészséges tacsija is. Mi volt ez, ha nem szeretet... ösztön?

2012. nov. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!