Mit tegyek hogy leszokjon róla?
A játék még nem foglalkozás, legalábbis nem célirányos.
Ez a kutyáknál nem így működik, hogy ott a játék, nem bántsa a macskát! :D)))
A konkrét problémával foglalkozz, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Ki kell provokálni a problémás viselkedést, és kőkeményen letiltani róla, olyan súlyos negatív élménnyel, hogy 1-2 alkalom után is pontosan megértse, hogy ez a viselkedést nem tolerálod.
Kicsit egyszerűbbé kell tenni a kommunikációt, a kutya nem gondolatolvasó. Azért csinálja amit csinál, mert megteheti.
én egynapon hoztam a sziámi macskámat a németjuhásszal, és akkor még a macska termetileg nagyobb volt, és hát persze megverte a kutyát egész mostanáig...:)
én rászólok ha kergeti, és egyszerre simogatom őket, hogy a kutya lássa, hogy nekem a cica igenis fontos.
De mire megtanulja, hogy amikor eldobom a labdát és kiadom a hozdide parancsszót azt a labdára értem ésNEM a macskára, addigra a macska pegint megpofozza és kezdhetem előlről....
Hát kívánom hogy neked nagyobb szerencséd legyen,mert ma a kutya a tetőre kergette a cicámat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!