Baj, ha egy kutya csak húst eszik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 20:36
1/8 anonim válasza:
Igen, vitaminhiány alakulhat ki nála.
2/8 anonim válasza:
Baj.
Kiegészítőnek nagyon jó. De így csak magába szerintem nem. Illetve bajnak nem mondanám,mert végülis húsevő állatok.
De szerintem szüksége lenne a száraztápra mert a jó minőségű tápban nagyon sok jó dolog van. Amellé kiegészítésképp mehetne hús. De disznó csak főve!!
3/8 anonim válasza:
Igen nagy baj! A vadon élő kutya sem kizárólag csak hússal táplálkozott, hanem megette a csontokat, belsőségeket stb. A kutyának nagyjából annyi növényi eredetű táplálékra van szüksége mint húsra. A kutyakonzervek sem kizárólag húsból állnak(jó minőségűekre gondolok itt elsősorban, a többibe szinte egyáltalán nincs is hús). A kutyánál súlyos károsodások következhetnek be a kizárólag hússal etetés során.
4/8 A kérdező kommentje:
De az én kutyám más nem eszik meg se a száraztápot, se konzervet.Néha própálok mást is belecsempészni, de ügyesen kikerüli.Mit csináljak?):
2009. aug. 10. 20:48
5/8 anonim válasza:
Ha hússal eteted a kutyád, pl. farhátat főzöl neki, ahogy én is tettem sokszor, akkor főzzél bele zöldségeket is, és azzal együtt add oda. Vagy például rizs, tészta, maradékok (nem fűszeres). Tejtermékek, például sajt, tejföl kiegészítésnek.
6/8 anonim válasza:
Azért nem eszi meg, mert új, ismeretlen dolog számára. Egyáltalán ne adjál neki húst, csak kutyaeledelt. Hidd el, meg fogja enni. Az én kutyám pl. nagyon megszerette nyáron a körtét, napi 6-7 körtét is képes megenni... ha szedem a fáról, már ott ólálkodik és jelez, hogy dobjak neki egyet :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 10. 20:52
8/8 anonim válasza:
Nem baj néha adjál neki tábod ! Nem kell mefőznise mert felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!