Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vizslát télen kint kell...

Vizslát télen kint kell tartani vagy lakásba?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek a kutyáját csipője miatt kellett műteni, és a doki azt mondta hogy ez valószinüleg a hideg miatt volt. Azóta gyógyszert kell szednie. A mi kutyánk 5 hónapos lesz.
2012. okt. 29. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az egy ösztönfűtött állapot :) a nevében is benne van a fűtés:)
2012. okt. 30. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért szerintem az sokat kivehet belőle és akár úgy fázhat meg, hogy észre sem veszi. (Amikor vadászik és "fűti" magát.)

Ráadásul nem tudom, kutyáknál hogy van, de embernél a hirtelen hideg vízbe kerüléstől szívroham léphet fel. Szóval én nem merném mínuszokban beengedni a vízbe (bár az akkor valószínűleg be is van fagyva), vagy nagy hidegekben.

2012. okt. 31. 04:31
 13/13 Szilvi & Argos ***** válasza:
Hát ja, én se küldeném be, az biztos...a roti-nj keverékem eddig évente 1-2 alkalommal csobban télen a mínuszokban a Dunában, mikor éppen megkattant és madarakat akart kergetni :D
2012. okt. 31. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!