Van egy máltai fium meg egy yorki lányom és letek kölykök most 1 hetesek lesz nekik gazdi vajon?
De édesek a kutyák (én vok az aki kérte hogy rakj róluk képet)
Szerintem nagy valószínűséggel találni fogsz nekik kölyköt. Tényleg a lényeg hogy sok helyen hírdesd, szerintem se illendő itt sok pénzt kérni, hanem max. oltások ára, meg ha jó minőségű táppal eteted őket talán azért is kérhetsz, de szerintem a te döntésed.
Jó hírdetési lehetőségek:
•Interneten belül:
- Iwiw (az apró vagy hasonló)
- expressz.hu
- e-dog.hu
•Azon kívül:
- Nyomtass róluk képet, és azt ki tudod rakni az állatorvosnál ott szokott lenni ilyen hírdető tábla is, aztán szórólapok stb, de sztem nem kell sokáig várnod, a kistestű kutyák mostanában nagyon kapósak.
Egy valamire figyelj, léccy azért érdeklődj utánna, jó sorsa lesz-e a kölyköknek, nehogy szegények fél éves korukra a menhelyen kössenek ki.
Biztos aranyossak lehetnek, nekem sajnos már 3 kutyám van, és a legújabb még csak 4 hónapos westie. Most nem tudénk befogadni. :(
A kicsikről van képed??
Egyébként segítsek hirdetni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!